Isplata jednokratne pomoći penzionerima 30. novembra

Ostavite komentar


    1. Imate pravo da govorite u svoje ime, u moje ne. Zato kažite: “ Ja sam zahvalan Predsedniku što mi udeljuje 3.000, po ugledu na onog primitivca Palmu.

  1. Predsednik i ministri krenuše sa penzijama no ikada veće, zatim sa jednokratnom pomoći od 7000 dinara, povećanje penzija za 8,8 do 13,3%. Od svega toga penzioneri su dobili: prekinuli otimanje penzija, povećanje iste u 2018. godini je izostalo, a ostadoše laži i pismo zahvalnosti penzionerima, ako ne drugo bar neka se slikaju s njim. Najzad obznanio ministar da pomoć penzionerima od po 3000 dinara stiže 30. XI. Budite obazrivi, čekajte petak bez velike radosti, mnogo puta ste naseli na laži.

    1. Drzava da odvoji socijalu od penzija! Da se penzije obracunavaju po zakonu,a socijalna pomoc obezbedjuje iz socijalnih fondova! I da o svemu tome ne odlucuje Predsednik drzave,jer to nije njegov posao.

  2. Kao što reče drug Mrkonjić : “ Teško da će tih 3000 biti dovoljno i za kondome „!

    1. Penzionerima ne trebaju kondomi, oni to, ako rade, rade na golo. Zato nakon te radnje dobrodošla bi jedna večera u paru i gotovo. Svaka čast inženjeru Mrkonjiću, preterao je, jedino ako preprodaje kondome.

  3. Da mi se vrati umanjena penzija sa kamatom,a ne da cekam jednokratnu pomoc,to je kao da prosim i to moju penziju,ovo je za plakanje.Podrzavam Udruzenje sindikata penzionera Srbije

  4. Ovo je sramno svi penzioneri 3.000 din. Zasto nisu ispostovani penzioneri sa najnizim penzijama i koliko kosta koverat, papir i ketridz za pisma upucena penzionerima. Bolje da su taj novac dali ovim mucenicima sa penzijama ispod 15.000 dinara. Ovo je trosak za drzavu sigurno cca 1.700.000 penzionera puta 25,oo din.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.