Ispraćaj Grujice Spasovića 29. oktobra na Novom groblju

Njegova supruga Mirjana pozvala je sve da ne kupuju cveće i vence već da taj novac uplate za lečenje naše koleginice Radmile Čolić

Ostavite komentar


  1. Neverovatna je ta sudbina da Danas,u roku od svega 5-6 dana ostane bez dvojice svojih osnivaca,a procitao sam u Danasu da su blazenopocivsi gospodin Mitrovic I gospodin Spasovic rodjeni u razmaku od samo jednog dana!U svakom slucaju porodici I redakciji Danasa najiskrenije saucesce povodom smrti gospodina Grujice Spasovica,a Vama iz Danasa I zelja(za koju sam apsolutno siguran da cete je ispuniti)da I dalje profesionalno obavljate svoj posao I da objektivno informisete nas,Vase redovne citaoce o svim desavanjima u zemlji I svetu,i da ne skrenete ni za pedalj sa puta koji su zacrtali gospoda Mitrovic I Spasovic,jer cete upravo na taj nacin uciniti da secanje na njih dvojicu nikada ne izbledi…Neka im je vecna slava

  2. Odlazak velikog čoveka i sjajnog novinara. Moje saučešce supruzi Mirjani.
    Pamtim iskreno druzenje sa Grujom ne samo od osnivanja Danasa vec i ranijih dana. Ovaj izuzetni novinar nosio je svoj poziv u svakom nervu te je listu Danas od osnivanja dao neizbrisiv pečat nezavisnih novina koji je trajno utisnut u Danasu. Hvala ti Grujo za sve što si učinio za ovu mukotrpnu, odgovornu i izuzetnu profesiju.

Ostavite komentar


Društvo

Perfex, partneri, trgovci širom Srbije i NURDOR organizuju "Koračaj za decu Nurdora" na Fruškoj Gori 8

Perfex, partneri, trgovci širom Srbije i NURDOR organizuju „Koračaj za decu Nurdora“ na Fruškoj Gori

U duhu zajedništva i podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija, Perfex u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje humanitarni događaj "Koračaj za decu Nurdora". Događaj će se održati na idiličnoj lokaciji Fruške Gore, 1. juna ove godine, gde se očekuje učešće oko 500 ljudi koji će svojim prisustvom doprineti vitalnom cilju - podršci deci oboleloj od raka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.