Ispražnjeno Porodilište u Šapcu, medicinska sestra pozitivna na korona virus

Ostavite komentar


  1. Žurka u restoranu Car,gde je bio i preminuli Žikić kao i veliki broj medicinskih radnika i okupljanja u lokalnom SNS-u kada budu uzeti testovi potvrditi da su ova dva mesta najveći izvor zaraze u Šapcu.Ministar Šarčević tvrdi da su se trojica sekretara zarazili na sastanku 26 marta a Pajić je primljen u bolnicu 10 dana posle.Znajući njegove velike aktivnosti u SNS-u neka nam je bog u pomoći.Posle problema sa Vojskom i krevetima za opremanje Ekonomske škole načelnik okruga Krasavac na Tv As napada lokalnu vlast za širenje laži.Očekujem da će i članovi povereništva SNS-a za Šabac Birmančević ili Mićić kao i nebrojeni puta do sada izaći na pomenutu televiziju i dati saopštenje kako je lokalna vlast kriva za novonastalu situaciju.

  2. Šta je starije , kokoš ili jaje ?
    Ili ti pišanje uz vjetar tj . niz ili još bolje ko je bio u noćnoj sa sestrom a ko sa bratom . . . ???

  3. zaposleni su testirani, a pacijenti-trudnice, bebe???? nije medicinska sestra sedela u kuhinji nego je radila sa pacijentime znaci da je bila sa njima u kontaktu ?!?! e tuzno sabacko zdravstvo, jos od prvog slucaja krenuli kilavo, kako rade bice stotine obolelih uskoro…

Ostavite komentar


Društvo

Kako je novinar u Njujorku snimio Vuka Jeremića? 10

Kako je novinar u Njujorku snimio Vuka Jeremića?

Dugogodišnji novinar i dopisnik Al Džazire Balkans iz Vašingtona Ivica Puljić snimao je specijalnog izaslanika Srbije Vuka Jeremića kada je u pratnji saradnika napuštao hotel u Njujorku, a došlo je i do razmene gestova prstima, kako pišu mediji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.