Patrijarh služio bdenje u kripti Hrama Svetog Save, ispred paljeni badnjaci

Ostavite komentar


    1. Okupili se mafijaši na čelu sa popinom, diktatorom i krimosom Dodikom da slave dok narod nema šta da stavi na trpezu

  1. ponovo se crkva mesa u drzavna pitanja,svi ratovi su pocinjali odatle.Ovde mislim i na „crnogorsku“ i na srpsku crkvu.Mediji potpiruju malicioznim naslovima,vrhovni vodja AV svemoguci i sveznajuci koji je 90-tih prizivao smrt sirom bivse nam zemlje,sad prica o pomirenju,a crkvenjaci likuju jer su se izjednacili sa drzavom.Nece ovde ostati niko ni da voli, ni da se bogu moli…sve sto valja ode iz zemlje,osta prost narod.

  2. Pa i ja i patrijarh Ordenije smo nevernici, da ne kažem ateisti. Kako onda on služi bdenje? Pa je još i Mile od 152 kile tu. Taj čovek ne izbija odavde

  3. Licemer kao i svi svestenici!! Vozi Audi najnoviji model i sagradio je sebi kriptu ispod hrama da se sahrani ko faraon posle! Plus, stiti pedofila Pahomija i ubicu Kacavendu! Sve najgore zelim SPC, posle srpske drzave to us mozda najveci mafijasi, kriminalci i neprijatelji srpskog naroda. Jel znate zasto se Srbi muslimani i Srbi katolici danas zovu Bosnjacima i Hrvatima(neki, ne svi, nisam ja budala ovde)? Evo pitajte SPC za njihov proglas koji su izdali 1878 u kom tvrde da srbin moze biti samo pravoslavac, sve to zato da bi uvecali bazu za uzimanje poreza! Dok se SPC ne ukine i unisti, nema progresa za ovaj narod.

  4. A videsmo u tom probranom društvu i Vulina, ne oprosti im Bože, oni znaju šta rade

  5. Patrijarh Irinej , je služio „b d e n j e „, uoči Božića.!
    Možda nije njegovo slepilo. u pitanju , jer ne vidi kome je i zašto to bdenje posvetio.
    Patrijarhove reči i misle ni su iskreno posvećene narodu Srbije, dali su vernici i ili čak nisu ,ukoliko,u tom bdenju svoje bar misli , ako ne i reči ,nije uputio na oslobađanje Srbije od Autokratije korumpirane , mafijaške , za Srbiju stetocinske vlasti.A Vučića .koja je Srbiju dovela do najnižeg ne samo
    političkog,ekonomskog društvenog a time i , niskih moralnih kriterijuma !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.