Istraživanje: Bakar ubija 99,9 odsto bakterija

Ostavite komentar


  1. Ima mali problem koji se mora rešiti. Bakar je toksičan i predmeti od bakra se troše prilikom upotrebe jer je mekan.

  2. Bivolja mokraća odležala nedelju dana u bakarnom sudu je najači srednjevekovni atibiotik. I danas je to jedino sredstvo na koje MRSA nije otporna. Postoje zapisi srednjevekovnih Medikusa gde za teške rane i kožne infekcije piše da jedino ovaj melem pomaže.

  3. Kakve veze ima korona virus,koji pominje te u članku,sa antibakterijskom delovanjem bakra.Uostalom,SZO i ne zna kako se taj virus prenosi.Ako uopšte i postoji.

  4. ako bakar ima antibakteriska svojstva zasto se bakarni sudovi kalaisu (oblazu kalajem)

  5. Ako ovo cuje Zeljko Mitrovic odmah ce da patentira bakrenisanje krvi…umesto ozoniranja

  6. Kohov institut je objavio da se Korona nigde ne zadrzava!!!!Ni na kakvim POVRSINAMA.

  7. Istraživanje finansirao rudnik bakra.Po ovom umesto maske nosite metalnu bakarnu masku.Alo za zaražene ppvršine postoje rukavice.A kod starih Grka i Egipćana životni vek je bio 30g.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.