Istražuje nove dimenzije ličnosti 1

Knjiga Putovanje heroja: Spiritualni put otkrivanja sebe Stivena Giligana i Roberta Diltsa, koju je nedavno objavio novosadski Psihopolis, u prevodu Kornelije Odri, pruža idealan format za osobe koje žele da istražuju nove dimenzije ličnosti, i koje su uverene „da u životu mora da postoji mnogo više od ovoga“.

Autori tandem čine vodeći stručnjaci u oblasti neurolingvističkog programiranja (NLP), jednog od najpoznatijih svetskih komunikacijskih sistema modela i alata koji se bave načinom funkcionisanja čovekovog nervnog sistema i njegovih čula.

Ovladavanje NLP veštinama pomaže da se bolje priđe ljudima, pravilno postave ciljevi i menja neželjeno ponašanje.

Autori su u ovoj knjizi razvili dubok, integrisan i evolutivni model na osnovu najznačajnijih pristupa i širokog spektra alata koje pruža neurolingvističko programiranje.

Knjiga je pisana u obliku transkripta četvorodnevne radionice koju su autori održali u Barseloni a na temu putovanja heroja.

Naime, polazna ideja je da je svaki život potencijalno putovanje heroja čija suština staje u nekoliko pitanja: Kako da živite smislen život?

Šta je najdublji oblik života?

Kako da transformišete vaše sputavajuća uverenja i navike, izlečite emocionalne rane i fizičke simptome, poboljšate sliku o sebi i izgradite samopoštovanje tehnikama NLP?

Iskustva učesnika ovih radionica su autentična i dinamična, a autori ih prenose sa mnogo istančanog humora, saosećanja i mudrosti.

„Ako biste mogli da prisluškujete razgovor između dvojice najvećih koji su doprineli spiritualnosti NLP, onda je to ova knjiga… koja vas navodi na razmišljanje i negovanje misli. Ovaj transkript transformativnih radionica vam omogućava da se i vi kao čitalac transformišete“, rekla je o knjizi dr Susi Strang Vud, master trener NLP i psihoterapeutkinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari