Ivan Čolović: Srpski voz stoji u mestu

* Car Lazar je već dva veka spreman da uskoči u tenk * Identitet je politička lozinka za ulazak među takozvane patriote i stiču privilegije * Današnja vlast shvatila da može bez problema da ostane na oba koloseka, nacionalnom i evropskom

Ostavite komentar


  1. Srpska tzv intelektualna i kulturna elita mnogo je doprinela dolasku ovih na vlast.

  2. To su rakete Aleksandar Leka Ranković. Mogu da dobače do Brijuna samo ako Vulin optički nišani. Retorički se smirio u novom resoru.

  3. Bog je mit, da je doticni antropolog poznat, takodje. Da autor zna sta prica kad pominje europske vrednosti, narocito.

  4. – Ali ja nisam siguran da je to loše, jer ako voz naše države stvarno krene, bojim se da mi se pravac neće dopasti.
    Plašim se, gospodine da voz već ide u pravcu koji vam se ne dopada.

  5. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    Miroslav Mladenovic Иване, Српски воз већ деценијама тражи и чека правог машинповођу да га покрене и усмери у ком правцу треба да воз превози"слепе путнике" без "возног реда"!

  6. Ivane, matematičare. Voz se ne može usmeravati osim kud ga šine vode. Šine našeg "voza" znamo kud vode. Brod se može usmeravati, to bi bilo ispravno, i ne mašinovođa već kapetan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.