Ivan Vejvoda na čelu UO Instituta za filozofiju i društvenu teoriju

Ostavite komentar

  1. Petar Bojanić, bivši direktor nije hteo da zaposli mlade istraživače pod izgovorom da nemaju gde da sednu.

    1. Zasto otvoreno lazes Lazare. Ako je neko u IFDT-u zaposljavao mlade istrazivace, onda je to bojanic. Zaposlio je preko 20 povratnika doktora nauka i doktoranata sa nasih univerziteta.

    2. Samo u poslednje dve godine zaposleno je 11 mladih istraživača, više nego na bilo kojem drugom institutu. Uostalom to možete i sami da vidite na stranici sajta Instituta gde su navedeni svi zaposleni istraživači

      1. Nije on izbacio nikoga, vec je njih cetvoro samovoljno preslo 2014 na drugi institut, i to nakon neuspelog puča. Jedan od njih je zeleo da svi drugi rade za njega. Zato je ceo institut i bio protiv njih i stao uz bojanica koji je radio i pomagao svim drugim istrazivacima

  2. Čudno, obzirom da 28% instituta čine mladi istraživači…

  3. Ovim se pokazalo da MPNTR u stvari nema neograničenu moc da postavlja sebi podredjen kadar na celne pozicije u bas svakom institutu. U slucaju IFDT ici protiv duznosnika Fonda za otvoreno društvo pokazalo se kao prevelik zalogaj. Ministarstvo vec mora da bude svesno svoje privremenosti.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.