Ivanović (BIRN): Broj preminulih od COVID-19 možda još veći od onog koji smo objavili

Ostavite komentar


  1. Sta je problem? Ko ne vidi da Vlada steluje rezultate? Ko? Hajte molimvas pa to i mahniti Djuro iz Sjenice kaze.Vlada laze vlada laze vazda!

    1. Ja bi tebe Dragane u psihijatrijsku ustanovu. Da li je moguće da ste toliko glupi i zavedeni , ili ste samo koristoljubiv?. Posle sinoćnjeg Utiska nedelje ( Upitnik nisam gledala jer nemam želudac za RTS) valjda je i pticama na grani jasno ko nam vodi državu. Čovek je teško bolestan očigledno. A vi, botovi, ga veličate i prozivate hrabre, poštene i stručne. Itreba da izumremo kao i ostali beskičmenjaci.

    2. Pa svi jedva cekamo taj tvoj sud. Ali on odavno u ovoj zemlji ne postoji, jer da sud postoji, krizni stab koji ovo radi stanovnistvu, ne bi postojao u ovakvom sastavu.

    3. Da li je moguće da želite čoveka poslati na sud, zato što govori istinu, zbog takvih (nazalost 90% je takvih u Srbiji), mi smo tu gde jesmo. Samo gutajte to sto Vam servira Pink, Informer …. Prijatan sendivič.

      1. Nije 90% Srbije takvo. Velika većina nije takva, u tome i jeste problem. Manjina rastura većinu.

  2. Prenesite i prof.dr Delica, koji je razotkrio AV i smesnog doktora, rekavsi:“CG od 2007.g radi PSR testove i uma te laboratorije“.

  3. Čekaj malo prvo su ovi pričali da se lažira to jest povećava broj (mart,april ) umrlih od „nepostojećeg lažnog virusa“a sada obrnuto.
    Ko je ovde lud a ko se pravi da je lud …u zemlji ludih ,ludjih najludjih…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.