Ivić: Anketni odbor za Beograd na vodi

Ostavite komentar


  1. Zasto se niko nije zapitao kako to da covek od 67 godina radi na visokoj gradnji, kad bi trebalo da je vec uveliko u penziji ??? Mislim na coveka koji je povredjen juce kad se zapalila zgrada.

    1. Taj od 67 godina je segrt majstora od 87 godina koji je iskoristio priliku da dremne jer mu je sef smene od 107 godina trknuo do trafike da sefu od 127 godina kupi cigarete.
      Plasim se da je ova akcija u najavi Sandre Ivic Raskovic malo zakasnela. Moj davnasnji predlog je da opozicija, po mogucstvu ujedinjena, izda proglas da ce po dolasku na vlast da srusi Beograd na vodi, na trosak investitora, bez obestecenja, i da ce procesuirati sve politicare koji su ucestvovali u donosenju odluke da se Beograd upropasti ovim projektom. Ali znajuci nase opozicione politicare, a tu je Basara u pravu, nece oni rusiti Beograd na vodi, vec ce samo da pocnu da cede investitore. Nesto slicno modelu koji je davno apsolviran na divljoj gradnji u Grockoj i Kaludjerici. Svaka nova vlast je izpocetka zapocinjala legalizaciju divlje gradnje. „Divljaci“ iz ta dva naselja se naplacase legalizacije u meri da su ladno mogli da kupe kucu na Beverli Hilsu.

      1. Genijalno, 100% genijalno, ali samo do onog „Ali“, pa sve do kraja komentara. Čemu relativizacija, pa još preko Grocke i Kaluđerice?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.