Izbori: Hoće li Kraljevo imati postizbornu rašomonijadu?

Ostavite komentar


  1. Isti odbornik, znači da su i liste zajedničke. To dalje znači da u zbiru imaju preko 4% i da su obe liste prošle cenzus.

  2. Kad smo kod „rašomonijade“ : „No, bez obzira na to, na potezu je Upravi sud“… kad ste „formirali“ ovaj UPRAVI SUD … ?!?

  3. Svi ucesnici u izbornom procesu i javnost su imali uvid u sve odbornicke liste na na sajtu Gradske izborne komisije.Najveci gubitnici ovih izbori se najvise i žale- Erac i Matovic. Niko se nije žalio. Ova glupost treba da povuče krivičnu odgovornost te zene a eventualno i liste koja je nju ponovno odredila kao kandidata za odbronika.
    A sto se tice ponavljanja izbora, smatram da bi to bilo nerazumno jer ova više “tehnicka greska“ ds žena “popuni“ dve liste nije uticala ni na jedan glas a kamoli konacan ishod izbora i ulazak u skupštinu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.