Izbori za nacionalne savete: Gradska uprava Subotica obavlja upis birača i promenu podataka do 28. oktobra 1Foto: Natalija Jakovljević

Gradska uprava Grada Subotica obavljaće upis birača koji nisu upisani u poseban birački spisak, i promenu podataka birača, sve do zaključenja spiska, do 28. oktobra.

Lica koja će steći punoletstvo zaključno sa 13. novembrom ove godine, a nisu upisana u poseban birački spisak nacionalnih manjina, mogu ostvariti svoje izborno pravo ukoliko obave upis do zaključenja biračkog spiska.

Uvid u poseban birački spisak može se steći i elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva za ljudska i manjinska unošenjem podataka o Jedinstvenom matičnom broju građana.

Uvid u deo posebnog biračkog spiska nacionalnih manjina kao i upis, brisanje, izmene, dopune i ispravke građani mogu obaviti svakog radnog dana u Službi za opštu upravu i zajedničke poslove Gradske uprave Subotic, u Gradskoj kući, od 7 do 15 časova, i subotom od 9 do 12 časova, kao i u Mesnim kancelarijama prema sledećem rasporedu:

Za naselja Palić, Šupljak, Hajdukovo i Bački vinogradi, u prostorijama Mesne kancelarije Palić svaki radni dan od 7 do 15 časova.

Za naselja Bajmok i Mišićevo, utorkom, sredom i petkom, u prostorijama Mesne kancelarije Bajmok od 7 do 15 časova.

Za naselja Čantavir, Višnjevac i Bačko Dušanovo, u prostorijama Mesne kancelarije Čantavir, ponedeljkom, sredom i petkom od 7 do 15 časova.

Za naselja Gornji Tavankut, Donji Tavankut i Ljutovo, u prostorijama Mesne kancelarije Tavankut, ponedeljkom i četvrtkom od 7 do 15 časova.

I za naselja Stari Žednik, Novi Žednik i Đurđin, u prostorijama Mesne kancelarije Stari Žednik, utorkom i četvrtkom od 7 do 15 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari