Izdavanje stana u Beogradu na vodi i do 2.000 evra mesečno

Iako nezavršeni, stanovi u Beogradu na vodi se uveliko prodaju i daju u zakup

Ostavite komentar


  1. To su vestacki formirane cene u dohovoru drzave i kartela agencija za nekrernine kako bi se u medijima i javnosti podigla atraktivnost i spinovala cena. Da li neko zaista veruje da ce iole ozbiljna firma ili covek iznajmiti stan/prostor za 2.000 evra na gradilistu, sa nedovrsen infrastruktorom i bukom gradjevinskih masina? Mozda ako planira neko da tu otvori dom za slepe i gluve osobe. Za te pare moze da se iznajmi dobar stan u Parizu, ogroman stan u Briselu, stan u centru Rima, da ne govorim o Berlinu gde moze za te pare da se iznajmi stan i da se zivi ceo mesec.

    1. Moze, ali objasnite vi nama kako neko iz Srbije moze da iznajmi stan u Briselu ili Berlinu ako nema papire i boravak?? I na kraju krajeva ako neko ima pare i hoce da iznajmi ili kupi stan na Beogradu na vodi to je njegova licna stvar. Stanovi se prodaju ocigledno i tu nema puno fantazije. Cena je tolika, lokacija je atraktivna i biznis ide. Investitor je ispitao trziste, ulozio pare, sve je po zakonu i transparentno, samo vama nesto tu nije jasno. Pa ako mozete bolje, ulozite vi pare, otvorite firme , gradite… Ko vam brani!? Onda mozete da pricate o formiranju cena na osnovu vasih ulozenih para. Ovako vas niko nista ne pita a Beograd na vodi je primer kako treba graditi u Srbiji.

      1. Pa dobro, sta nije jasno? Ako je projekat toliko atraktivan i vec odavno rasprodat kako kazu, cemu tolika medijska paznja i usmeravanje ljudi na to? Takodje, sta ce vam papiri i boravak da bi ste iznajmili stan u Briselu ili Berlinu? Ne zanima gazdu vasa licna karta, vec pare da pokazete. Ako platite kiriju 12 meseci unapred mozete da dodjete i sa pasosem Burundija. On vama potvrdi da ste iznajmili stan, a kako cete vi da sredite sa tim boravak u policiji je iskljucivo vasa stvar. Ne brkajte pare i jare. Covek je lepo i argumentovano napisao u cemu vidi problem, a vi bez ijednog dokaza tvrdite da je sve „transparentno“ i da biznis ide. Iz mog iskustva, tamo gde biznis „ide“, nema svakodnevnog naglabanja o uspesnosti projekta, to se vidi samo po sebi.

  2. G.Avrame. Ko je investitor? I zasto prodajete stanove od investitora kad je on navodno sve prodao u roku od 2 dana ili tako nesto.

  3. Hajde bre, poštedite nas više tih vaših laži, te kirija 2000 eura, te prosečna plata 500 eura, te stan od 800000 eura… šta je sledeće? Srbija kolonizuje Mars i Veneru pod mudrim vodstvom Vučića…
    Normalan čovek sa više od 0.002 grama mozga za 800 000 eura će kupiti veoma ozbiljnu energetski pasivnu nekretninu negde u EU (i još će za tu investiiju dobiti i papire za boravak gratis a moguće i radnu dozvolu) koju će moći da izda nekom ko ima novca da to plati a u Beogradu na vodi će moći u toj nekretnini jedino da otvori javnu kuću gde će moći da đuska uz šipku.
    Ali to ionako nije namenjeno normalnim ljudima nego onima koji prodaju i kupuju novogodišnje jelke za 80 000 eura.

  4. Odlicne vesti. Kao i ceo projekat u celini. Vidi se da napreduje i bice to jako lepi i novi “ Down Town „. To kazem posto sam vec kupila stan ( zivim u inostranstvu i deca mi tu studiraju ) i tu su bas hteli stan u centru. A imamo jos par zainteresovanih kolega Nemaca ovde koji su prvo bili skepticni ali sada i oni hoce. Samo napred. Sve pohvale.

  5. Поглед са петнаестог спрата је фамозан а остало ? Где је паркинг, где аутобус, трамвај, пекара, самопослуга, школа, вртић, парк, биоскоп . . . ?

    1. Ljudima koji tamo kupuju stanove ne treba ni autobus, ni tramvaj, cak ni pekara, a najcesce, ni skola i vrtici. Parking, diskoteka, teretana – to se trazi

  6. Kakvo lozenje za naivne da se prime pa da kupe stan. Ko je lud da iznajmi stan na gradilistu za 2000 evra mesecno, kad za te pare moze da iznajmi vilu na Dedinju.

  7. Svaka roba ima svog kupca… mozda je cena prevelika u ovom trenutku posto je Beograd na vodi jos gradiliste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.