„Iznajmila sam šleper i doterala klupe iz Beograda u našu seosku školu“: Neobična novopazarska učiteljica

Ostavite komentar

  1. Poštovana učiteljice Nezrina Šaćirović, evo ruke u znak poštovanja. Blago deci koju učite. Siguran sam da će Vas Vaši đaci pamtiti po dobru dok su živi. Kao što ja, ovako mator, pamtim po dobru divnu, dobru i, po potrebi, strogu baš onako kako treba, moju učiteljicu Ružu Nikolić (osnovna škola Vožd Karađorđe, Niš). Učila i vaspitavala generaciju kojoj pripadam od 1959. godine.

  2. Da li neko sa takvim kvalitetima možda zasluzuje da jednog dana dobije nacionalnu penziju?A znamo i kakve su učiteljske plate,ali mozda žena ne zna da peva.Ironična sam,naravno.

  3. Neka te bog čuva i sreća prati divna ženo. Želim tebi i tvojoj porodici svu sreću ovog sveta a tvojim djacima puno divni trenutaka sa takvom učiteljicom

  4. Kako lepa reportaža. Svaka čast za učiteljicu, dosta je takvih ali od rijaliti zvezda vesti o njima prođu nezapaženo ili se to desi jednom u nekoliko godina.

  5. ovoj uciteljici treba dati orden,bravo dobra duso bog neka ti da zdravlje i srecu da te prati kroz zivot !!!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.