Izvršitelji poslali Novosađaninu da plati dug za gas za koji je sud još pre dve godine utvrdio da je nepostojeći

Ostavite komentar


  1. Ovo je jedina zemlja koja pljačka svoj narod na svaki mogući način! Klasičan organizovani kriminal!! A javni izvršitelji su maligni tumor ovog sistema!

  2. Država debilnih institucija. Naime u ovoj zemlji ne postoje institucije osim lopovskih izvršitelja uvezanih sa vlastima. Jad i beda.

  3. Evo znam ja odgovor zašto su poslali. Svi su stručni i postavljeni na radna mesto zbog sposobnosti.

  4. Podneti krivičnu prijavu protiv odgovornih u Novi Sad gas i protiv izvršitelja,a isključivo iz razloga što ne mogu obnoviti licencu ako im se vodi krivični postupak u vezi vaših prijava,i tako da se dovedu u red,jer od prijave neće biti ništa ali se evidentira da je ista podneta i da se vodi postupak.

  5. Е баш чудно. Па ономад рекоше да смо правна држава. Ав каже да институције раде свој посао, само које и који посао и за кога.

  6. Mafija. Izvršitelji su svesni da rade mafijaški posao, to pošten čovek ne bi mogao da radi u Srbiji jer pljačkaju samo sirotinju, velikim dužnicima „drźava“ ( još veća mafija) oprašta dugove ma koliki bili i još doplaćuje od naših para.

  7. Од чега ви правите вести. Велика ствар, грешка неког службеника у јавном предузећу. Да ли сте чули да се такве грешке догађају у великим системима. Наравно да сте чули, али популизам и сензационализам продају новине.

  8. Organizovan državni kriminal. Javna preduzeća u sprezi sa izvršiteljoma terorišu građane. Mene je Infostan tužio za dug od 1022 din i preko izvršitelja oteo preko 20000din. Veći su zulumćari nego Turci što su bili.

  9. Sad bi trebalo da je poštena država ovog izvršitelja osuditi bar 5god. zatvora i zabraniti rad

  10. Nemojte tako mi smo pravno lopovska drzava,nikad se nece banda iskoreniti,svi su oni isti,najbolji smo u regionu…..

  11. Tu bi drzavni tuzilac trebalo da nalozi hapsenje osoba koje su mimo resenja suda aktivirali ponovo predmet i dali nalog izvrsitelju, a izvrsitelja da kazni sa opomenom oduzimanja zvanja izvrsitelja jer nije prethodno proverio slucaj a krenuo u izvrsenje naloga.

  12. Tako funkcioniše „šuplja“ država, koja preko raznih izmišljenih firmi „legalno“ otima novac od građana, da li se one zvale RTS, izvršitelji, parking servis, komunalna milicija…sasvim je nebitno. Cilj je isti, prikupiti što više harača, naravno, uz obezbeđenje „partijske“ policije

  13. Pljačkanje uz asistenciju „države“ !! Ma koje države, ove barabe (SNS) su uništile i privid od države !

  14. Da smo država kao što nismo u ponedeljak bi Javni tužitelj pokrenuo proces protiv direktora Novi Sad gas i protiv izvršitelja za pokušaj pljačke građanina i teške zloupotrebe dužnosti. Ali pošto nismo država onda ništa….

  15. Dok neki izvrsitelj ne završi u bolnici nece se opametiti. A ne bi bilo nista cudno. Toliko su se ostrvili kao da nemaju leba da jedu. Otimaju.Sve do jednom.

  16. Mora da je i tu zaposlen strucan kadar SNS sa diplomama kupljenim preko njihovog doktora pravnih nauka profesora poslanika ….

  17. Ako sam dobro razumeo, video je na e. oglasnoj tabli izvršitelja, a ne suda. A ko će znati kom izvršitelju lopovi daju „slučaj“ da opljačka, mogu li dati izvršitelju (lovcima na ucene) iz npr. Vranja za dug u NS?

  18. Ja bih ovde podneo krivičnu prijavu protiv izvršitelja. Isključivo je na njima odgovornost, pre plenidbe ili bilo čega posao im je da provere podatke i validnost, ali su alavi na pare. Samo vide pare iz svega.

  19. Ukinuti izvrsitelje! To su legalizovani zelenasi modernog doba po mom misljenju. Ukinuti ih i za ovakve greske da isplate odstetu ovom coveku u visini trazenih potrazivanja a na ime pretpljenog stresa. Tako bi se opametili…i sve dok se drzava ne opameti narod ce da prolazi kako prolazi, tuzno i jadno.

  20. I meni su poslali dug od 24000 din iako nemam gas gde zivim i odem licno tamo i pocnem da pravim cirkus i izadje mi komsinica koja radi tamo i kaze da su dobili naredjenje da salju izmisljene dugove narodu

  21. Izvršitelji imaju visoku cenu svojih usluga bez da su proverili pravo stanje.Tako da zbog njihove greške čime su naneli psihičku bol nevinoj stranki njihovu tarifu treba pomnožiti sa 10 i odmah isplatiti toj osobi uz izvinjenje.Naravno sa njihovog računa.

  22. Izvršitelj = Dželat! Priseo im svaki „zarađeni“/ oteti dinar, i svaki oteti kvadratni metar!

  23. Iskreno se nadam da ce im onaj odgore sve naplatiti i da im sve to sto otmu na pravdi boga od sirotinje nece biti dosta za lekove.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.