Izvršitelji uzimaju kuću zbog duga od 150.000 dinara: Privremeno odloženo iseljenje porodice Dinić iz Zaječara

Ostavite komentar


  1. Kad ste se već skupili dajte po hiljadu dinara i završite s tim!!! Nije pomoć blejati, već dati!!!

  2. Postovani nadjite dobrog advokata i opozovite se na zastarelost taj dug iako postoji zakonski je zastareo svaki dobar advokata to zna i nisu smeli da odrzavaju rocista bez vaseg znanja .

  3. Sudija na rocistu sa samim sobom nedopusteno, preko i ad hoc nedozvoljeno, izvrsitelji znaju kada su izvrsenja nedozvoljena usled krsenja evrpskog socijalnogpakta o ljudskim i ekonomskim pravima ciji je potpisnik R. Srbija. Tskodje znaju da tada sledi obustava a ne delonzacija. Ali, pr preduzetnik moze neslreceno da radi sta hoce, NIGDE, izuzev u Srbiji.

  4. Ukinuti pr preduzetnike „izvrsitelj“ jer praco na dom nije predmet izvrsenja, vec postojanja. O tome bi morale znati i sudije i organi uprave i drzava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.