Jagodina: Mladić štrajkuje glađu zbog presude koju smatra političkom

Ostavite komentar


  1. sve su mu uzeli i sator i stiropor,trenutno je na betonu rasirio cebe i vrecu….

  2. Kakva bruka i sramota.Kad nekog primoraš na ovakav korak.A bilo je mnogo jednostavnijih rešenja.

  3. Predugo traju maltretiranja na mnogo načina, protiv ovog čoveka. Koliko znam, namestili su mu da izgubi posao, sada bi da ga pošalju u zatvor.

  4. Namešten slučaj jer on predstavlja Palmi i sns-u ozbiljnu pretnju u slučaju vanrednih lokalnih izbora. Svi ovde znaju ko je Rika i šta se te večeri u stvari desilo. Demonstracija moći i zastrašivanja svih koji dignu glas protiv nepravde.

  5. U zemlji kojoj je Jovanjica drzavni projek traziti pravdu.smesno.Samo Rumunski scenario.

  6. Podrska za brata Riku. Retko pravedan momak,mogu ljudi da pricaju sta hoce i pricace na kraju krajeva ali cinjenica je,ko ga poznaje,odgovoran i pravedan momak. Nekad impulsivan ali to je zato sto ne trpi nepravdu i pritiske. Podrska

  7. Danas je naj lakse reci UAaaaaaaa protiv Vlasti i ti si neduzan. Koliko vas stvarno poznaje ovog nazovi Borca za pravdu. Kad bi ste znali ko je i sta je on Svi bi se Zgrozili.

  8. Svi znaju sta i kako se u Jagodini radi
    Strasno je na koji nacin sve funkcionise
    Podrska za coveka

  9. Ovo nije za cudjenje jer je Jagodina postala mocna sila za neistomisljenike, ne daj Boze da se zamerite onima koju su na vlasti moze i mrak da vas pojede!!!! UZAS !!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.