Jagodina: Odbačene krivične prijave DRI protiv čelnika javnih preduzeća

Ostavite komentar


  1. Bilo bi korektno od izvestaca i da napise koje su to optuzbe protiv doticnih lica.
    Nagadjam da je u pitanju (opet) trosenje u interesu kuca za koje rade (znaci, namensko), odnosno da je u pitanju samo krsenje procedure.
    Inace, zasto bi tuzilac odredio simbolicne (da ne kazem vaspitne) mere optuzenima..?
    (ali ne, vazno je samo praviti buku, jel da)

    1. Teško se može razmišljati na tvoj način. Ovako nešto se javlja u svim Opšinama . Nenamensko trošenje znači i isplate bez dokumentacioje. u mom mestu to znači 4 miliona plaćeno ne zna se zašto.Dok Škole grcaju sa troškovima i dobijaju trećinu sredstava određenih Zakonom . Plaćaju se mitinzi prevozibotovi itd.

  2. Ili ukinite revizore ili radite po njihovim preporukama. Mislim da je bolje da ukinete sudove pa da nam gospodar i njegova družina sude.

  3. 4,200€ kazne u humanitarne svrhe (koje ce sigurno biti placene od nasih para) u odbacivanje krivicne a sve to zbog ne namenskog trosenja vise od 3 miliona evra nasih para? Kakva je to logika bas se pitam. Da li je moguce da smo toliko glupi i blesavi? Sad tom istom tuziocu koji je verovatno na Palminom platnom spisku treba zalepiti krivicnu uz disciplinski postupak zbog opstrukcije pravde i neprimenjivanja zakona. Na sta ova farsa lici? Zasto smo toliko navikli na ovakvo beskrupulozno cerupanje?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.