Janković: Građani traže državu

Ostavite komentar


  1. Da li Jankovic misli da smo svi mi ludi i da ne vidimo da se bavi politikom umesto svojim poslom zastitnika gradjana??

  2. Trebao bi da osnuje svoju stranku i da se spusti malo na zemlju kada vidi da nema nikakvu podrsku gradjana Srbije.

  3. Ponasanje vlasti jasno govori, da njima ulazak u EU nije ni na kraj pameti. To je samo lepa pricica da se uzme neki glas na izborima. Ovakvo bezakonje, njima i onima za koje rade, savrseno odgovara. A, da li obicnom gradjaninu Srbije odgovara postojece stanje? Kako to mi zapravo zivimo? Svakako se od praznih obecanja ne moze ziveti.

  4. Misli li ovaj Jankovic da malo radi i svoj posao zastitnika gradjana ili ce se samo baviti politikom.Sramota.

  5. Traže i da zaštitnik građana u stvari štiti njih, a ne sebe, pa nešto ne vidim da se to zbiva

  6. On je ozbiljno krenuo u kampanju. Mislim da mu je to velika greska. Nema on podrsku gradjana.

  7. Čovek sasvim u pravu,a ovi botovi koji kritikuju njega su zato plaćeni i zaduženi,jer drugog posla i nemaju,tako im j stranka dala zaduženje,zato i propadamo,kakv crni suficit,kakvi bakrači,oduzima od naroda pa onda prikazuju suficit.

  8. Tako je momče Jankoviću, Građani traže državu da nas zaštiti i od tebe i od Vučića. Živeo Putin!

  9. Sasa, imas moj glas. Hocu da zivim u pravu drzavu gde svi postuju zakone, to znaci i vlada. Dosta je bilo ovi diktatori kao Milosevic i Vucic. Sede godinama na vlasti dok sve ne upropaste, pa ih onda narod izbaci. Medu vremena, Srbija zaostala jos jedno 50 godina. Nek idu diktatori na lecenje, i nek nadju drugi nacin da hrane svoj ego, a ne da se izivljavaju na svoj narod.

  10. Mene ne interesuje ko je srušio nelegalne objekte, ali me interesuje ko je ubio gardiste u Topčideru?

  11. I roditelji ubijenih gardista su molili Tadića za istinu 10 godina, pa nikom ništa.

  12. Nasli su od tebe da traze drzavu. Gradjani traze da radis svoj posao, a ne ono sto ti se svidi.

  13. Hoce li se ovaj Jankovic vise odluciti da li je politicar ili zastitnik gradjana?

  14. Mene zanima zasto se Jankovic jos uvek naziva zastitnikom gradjana kad covek ne radi svoj posao, vec se bavi ocigledno politikom?

  15. Koji gradjani, manjina ili apsolutna većina, kada pričate o gradjanima morate imati na umu 24 april i rezultate izbora.

  16. Poslušnik stranih sila i korumprani zvaničnik vlasti, narodni lopov, lik iz mutnih vremena , ide mu kraj karijere, ima da se valja u žutom blatu.

  17. Jedino ko ne radi svoj posao kako treba si ti Jankovicu. Zato bolje cuti i vrati se iz rupe koje si izasao.

  18. Potpuno je tačno da Srbija ima zakone, institucije, policiju koja štiti bezbednost, sud koji raspravlja imovinske odnose i administraciju koja radi svoj posao, samo svi ostali, među kojima je i Janković, treba da puste te institucije da rade ono za šta su zadužene, da se ne mešaju u njihov rad, da ne vrše bespotrebne pritiske na njih.

  19. Kada će Janković da prestane da se meša u tuđe poslove, da prestane da se bavi politikom i počne da radi poso za koji je plaćen? Mora konačno da shvati da kod građana Srbije ne prolaze Skotove ideje koje Janković pokušava da sprovede.

  20. Mislim da gradjani, pa i ja trazim da se povuces sa mesta zastitnika gradjana i da se taj posao preda odgovornijem licu.

  21. Da li znate da je Tužilaštvo svojim saopštenjem od 29. septembra brutalno OBMANULO JAVNOST !!!

  22. Тешко чекам до следеће године када ћеш, законски-истеком мандата, да попијеш шимику у ““доњи део леђа““! А онда ће напокон да се стекну услови да родитељи Предрага Гојковића сазнају истину о свим чињеницама везаним за (само)убиство њиховог сина.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.