Janković: Medijski prostor zauzela propaganda

Regionalni internet portal Južne vesti obeležio sedam godina rada

Ostavite komentar


  1. Danas je na N1 bio jedana spcifični Gost,, po njemu a i po mišljenju mnogih nekonfabulističke,,svesti,,i savesti,pa i,,ubeđenja i,,sećanja,, TEK KADA SE LJUDIMA KOJI TUĐI ANUS PONOSNO NOSE KAO KAPU NA GLAVI ZABRANI DA BUDU VLASNICI,TV ,,KUĆA,I PRELATANJE KAO,,USPEH U,,KARIJERAMA NA BAR 6 MESECI, POSLE ,,IZBORA,, OVDE ĆESE VALDA IU DOGLEDNO A NE NA NEODREĐENO I PRODUŽENO,,U FAZAMA,, NEŠTO I NABOLJE PROMENITI,.. SVE SE SVELO NA PREDIMENZIONIRANE BILBORDE,,LIDERA,, I,,SATRAPA,,MU, KOJE PLAĆAJU SVI ONI KOJIMA JE NA NEODREĐENO ,I OPET PRODUŽENO VRAĆANJE OTETIH PRIMANJAI PENZIJA JER TAKO HOĆE SAMO JEDNA,,POSEBITO,,OVLAŠĆENA LIČNOST,,PO SOPSTVENOM,UBEĐENJU. beše putinicacija, obamizacija Pa erdoganizacijaI Na KRAJU za,,uzor,, Spadosmo na najniže stepenice,,vučićizaciju Srbije.U civilizaciji Se JOŠ NIJE ZABORAVIO ADEKVATAN izraz za ovakve demoNkratije naznake u začetku,i i sve potonje posledice, kojih u ovim,,zlatnim,,6 ogodišnjim,,uspesima ,,NEMANJAKAJU, NEGO SE PRELIVAJU,,GDE GOD SE,,OKAČE,,..

  2. Gospodin Janković daje tačna zapažanja, izgovoreni stavovi odgovaraju mojim i zato mi je simpatičan. S druge strane, kao da sam došao kod ljubaznog dermatologa sa čistim i toplim rukama i ohrabrujućim osmehom koji mi govori da bi trebalo da uklonim papilome i keratoze, ali mene u grudima steže predinfarktno stanje i što pre mi treba kardiolog i koronarna jedinica. Pri tome je kardiolog dokazano sposoban, ali jako neljubazan, gađa se sas padeži, i gleda me pogledom od koga se kvari mleko. Ma znate šta, idem ja prvo da sredim papilome, pa o tom po tom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.