Janković: Nismo prešli vrhunac drugog pika prvog talasa epidemije

Ostavite komentar


  1. Da nisu od početka lažirali cifre inficiranih i umrlih, sada bi poverovali ovim! Verujem da pandemija do sada nije ni opadala, samo su lagali!! Jedino su menjali zaštitne, ili nezaštitne mere, sve ostalo je isto, ili još gore!!

    1. Na osnovu podataka iz Pazara i Sapca, koje vlast ne moze da falsifikuje u vecoj meri, moze se priblizno sagledati epidemija… Mislim da neko laze… Drugo, isli su na to da „prokuze mladju populaciju“, po njihovim recima. Eto, prokuzili ste je! Jel ispalo onako kako ste hteli, ili ste, ponovo, uprskali stvar stvar? Da nije kriv Bil Gejts? Ono, taman AV pobedio korionu, kad ne lezi vraze, Bil posla nov virus „na kvarnjaka“, sto je poenta danasnje izjave klovna Nestorovica! Da, verujem, kriv je Bil Gejts! A Vi? DA li i Vi verujete da je kriv Bil Gejts? Jel da da jeste? Ma, mora biti! Ej, taj se bas okomio na nas! Samo nam je jos on falio!

  2. Da, OVAJ, Srdja ima imalo obraza i dostojanstva, on bi podneo ostavku na mesto u ovom NESTRUCNOM kriznom stabu, jer su se njegove metode i metode njegovog drugara Kon(j)a, kao i doktorke Kisić (inace KOATORKE na vise od 100 naucnih radova i autorke na 0 naucnih radova) pokazale kao diletantske. Ali, lova je u pitanju, bogate apanaže, pa se u skladu sa tim pomenute ostavke nikad nece desiti..

  3. Dragi moj kolega, da li vi uopste imate i trunke dostojanstva ? Mi smo svi polagali medicinsku etiku koja sve nas treba da obavezuje i inspirise. Prci talas, drugi pik.. vrhunac prvog talasa, ili rvog pika ili drugog pika u prvom talasu!?Da li vi proctate povremeno neki svoj stari intervju pre nego sto date novi? Ili je bitno samo da se prica i prica..Sta ste vi u stvari? Lekar ili televizijska zvezda? Zar ne shvatate da zbog vas i ostalih u takozvanom strucnom stabu uskoro niko u ovoj zemlji nece verovati lekarima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.