Janković: Slaba primena zakona

Ostavite komentar


  1. Dok su njegovi vladali striktno se poštovali zakoni dok nismo nikad ni čuli za Jankovića.

  2. zgleda da je Janković izvisio kao zajednički kandidat opozicije na predsedničkim izborima , pa očo da se zanima kako se primenjuju zakoni.

  3. Jankovic se koristi funkcijom da politicki se promovise! Kakav je on zastitnik gradjana kada nije nezavistan!!!??

  4. Nisu svi ravnopravni u primeni zakona? Nismo ni svi ravnopravni sa ombudsmanom, neki rade za 20000,00 dinara mesečno, crnče, dok ombudsman ima oko 375000,oo dinara mesečno, priprema izbornu kampnju u toku radnog vremena. GHde je tu ravnopravnost?

  5. Janković nije došao na Odbor za pravosuđe gde je razmatran izveštaj o radu ZG za 2015. godinu jer mu verovatno njegov glavni mentor i nalogodavac Skot nije dao instrukcije i savete kako da prezentuje svoj rad. Sada su te konsultacije obavljene i dobio je dozvolu da se pojavi na Odboru za ljudska i manjinska prava.

  6. Kada bi se građani oslonili na tvoju zaštitu gadno bi prošli ,što nepriznaš više da se baviš politikom .

  7. Bratko ti si zadužen da saradjuješ sa državom i obezbediš bolju primenu zakona, ali ti si u drugom filmu. Izbori za tebe najvažniji.

  8. A šta je zaštitnik za sve ove godine uradio da to tako ne bude, osim što samo izlazi sa nekakvim kritikama u javnost? Mogao je za 10 godina da napravi čudo, a on se baš nije pretrgao.

  9. U Srbiji je ugrozeno jedno pravo, pravo na rad nezaposlene vecine. Oni koji su gradjanima ugrozili ovo osnovno ljudsko pravo, a svoje dzepove napunili tranzicionim novcem, danas svima nama bacaju prasinu u oci.

  10. Gotov je , potonuo je a nije još ni vreme kandidature, stao je narodu na žulj, apsolutnoj većini, može da okaći o klin štit i podnese ostavku, dok ga još nisu smenili.

  11. A gde si bio do sada tzv zastitnice gradjana dok su tvoji patkari vladali,tada je sve bilo ok izgleda .Kako da ne.

  12. Postavlja se pitanje da li ce ovaj covek ikada raditi svoj pravi posao za koji je debelo placen!?

  13. On se godinama krije iza funkcije zstitika gradjana,a zapravo je politicar…Steta sto je los i u tome…

  14. Nije slaba primena zakona, zakon je za sve isti, već je u pitanju tvoj položaj u javnosti, kandidatura na predsedničkim izborima i pokušaj da se približiš narodu na ovaj način!

  15. Najranjivije grupe su svuda u svetu najvise ugrozene, u svim drustveno-ekonomskim sistemima. Kritika o donosenju zakona po hitnom postupku ne stoji, ako se samo setimo telefonskih sednica vlade u prethodnim mandatima demokratskih vlasti, iz cijih je redova i ZG Sasa Jankovic potekao.

  16. Stalan politički marketing vređa ljudsku inteligenciju i bilo bi krajnje vreme da Saša svoje političko angažovanje finansira sam a ne parama građana koje tobož štiti.

  17. Mislim da ima jedan zakon gde pise da zastitnik gradjana ne sme da se bavi i politikom uporedo sa tom funkcijom zar ne?

  18. Nisam ni ocekivao da ce ga predstavnici opozicije kritikovati,i da ce imati primedbi na Jankovicev rad.

  19. Au, vučiću, al te žulja Janković. Muka je to kad osetiš da ti se drma grana. Ali, utehe radi, i pad je let

  20. Jankovic manipulise podacima, pricao o tome da izvrsna vlast utice na rad sudova je blefiranje.

  21. O ovom coveku uopste ne bih da komentarisem…pokazao je ko je i cime se sluzi zarad sopstvenih interesa.

  22. Važno je da se ti baviš politikom, a ne svoji poslom. Plaćen si da štitiš građane a ne da se baviš politikom.

  23. anci: Nema ja ništa protiv , neka se Janković bavi politikom ali onda neka podnese ostavku na funkciju zaštitnika građana Ako ga debelo plaćamo onda hoćemo da imamo pravog zaštitnika građana.

  24. A sto ga Jankovic ne primenjuje???!!!Covek se sada probudio i poceo da vrslja oko kandidature.Sta je radio sve ove godine???

  25. Bolje da se povuče sa funkcije i počne kampanju, otvoreno i bez kradje naroda za debelu platu i stidljivom kampanjom.

  26. Samo koristi svoju funkciju da bi prikrio da je ustvari političar i da bi mogao druge da napada. Sramota šta ovaj čovek radi.

  27. A što ne zaštiti nezaposlene, trudnice, bolesne, studente…. uh mnogo kategorija, jel da? Da je poprimogao jednoj kategoriji pa eto vajde za njih, a zakon bi se primenio.

  28. Necuveno je kako ovaj covek ima uopste obraza da ne obavlja posao za koji je debelo placen nego da se bavi politikom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.