Janković podneo krivičnu prijavu protiv Ružića i Stefanovića zbog biračkih spiskova

Ostavite komentar


  1. Ovo postaje nebulozno.Zasto se izasli na izbore ako biracki spiskovi nisu bili u redu.Da bi se takmicili ko ce da osvoji 10,15 posto i da bude lider u opoziciji.Krivicna priajva,pa ovo je komedija kao i oni protesti.U jednoj tiraniiji ti podnosis krivicne prijave oko birackog spiska a ti si znao a izasao si na izbore .Ovo iz vlasti jedva cekaju,jer degradiras samog sebe i ponasasa se kao da smo u Skandinaviji,cime im dajes argument da kazu da nije tiranija kada mozes da se ponasas kao da si u Skandinaviji .A oko ovaga odgovaranja,ko ce odgovarati.Zasto opozicija ne kaze ,ako mi dodjemo na vlast i Vucic bude na slobodi posle godinu dana ,mi cemo podneti ostavke.Nego u siframa ,stiticu te da ne prodjes kao Causesku,ljudi ce odgovarati,Sns ce biti raspustena ,sta mene interesuje da li ce ona biti raspustena.Ne mora da bude raspustena,ukoliko zavrse u zatvoru njeni lideri,oni ce se sami raspasti Ali ,ako se ukine a oni ostanu na slobodi,onda iako se raspadne,to ce biti smesna kazna.Pa naravno da oni ne mogu ubrzo da dodju na vlast kad izgube izbore.

  2. Ne da se raspuste i nikom nista! Ne odgovara li Vucic krivicno za sve sto je uradio i ne zaglavi na robiju posle svega, bicu prvi koji ce da stane na njegovu stranu dok ne odete opet u opoziciju.

  3. A šta su krivi Lepi Bane i Nebojša iz Beograda ?? … zna se kome treba da se piše !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.