Jasmina Vasović: Favorit iz senke

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. ,,Pravo je osnov svega“ Sve institucije u Srbiji su potpuno obesmišljene, što znači da prava nema baš nigde. Ovo znamo svi mi koji izgubismo zdravlje tražeći uzalud pravdu u Srbiji.

    1. U pravu ste. Sudije napreduju, a sudstvo u nikad gorem stanju. Sve je smisljeno da se gradjani odvrate od obracanja sudu i da trpe sve jer se ne zna sta je gore.

  2. Niti znaju da sude niti hoće po zakonu već se bahate.Nedodirljivi i neodgovorni za njih ne postoji zakon.

  3. Suvise cinjenica koje govore protiv ove osobe: vreme studiranja 6 godina, najmanji staz u VKS, najmlada osoba u VKS, najmanje iskustva, oslobadajuca presuda Subotica koju je oborio VKS i ko zna sta jos sve ne. Kako ocekivati poverenje u drzavne institucije kad se zna da nadlezne nisu nju izabrale nego je dosao neustavni ukaz od gore i to u srcu pravosuda. Sve u svemu postavlja je VKS koji joj je oborio presudu pre nekoliko godina! Jasno je da kriterijumi nisu ispunjeni i da je izbor partijski!

  4. Zena je diplomirala sa 26 godina, to bi znacilo da je studirala 8 godina
    A nije u pitanju medicina sa specijalizacijom, nego pravni fakultet

  5. Nece stici sve to da promeni. Blizu su izbori. A posle ovoga sto je napravila sa bankama, ta ce tesko posle naci posao i u sudskoj pisarnici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.