Pričao o plagijatu Siniše Malog, ministarki Grujičić objašnjavao težinu školskog ranca: Biografija Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Ma Zoko ,mnogo bolje je imati nekoga bez škole (što je sada većina na vlasti kao što ste i vi koji glasate za nju a završili ste „životnu školu“)…

  2. Odličan kandidat. Uzgred , ministarka nije podigla ranac da proveri šta jadna deca nose svakog dana .

  3. Ово наведено у наслову су баш праве референце, на основу чега треба да се процени да ли је права особа за ову позицију.

  4. „Imamo koga“ citiraću predizborni slogan nove DSS da ne budem ono što je svakom razumnom čoveku za osudu tj – plagijator-kradljivac. Pod tim „Imamo koga“ svrstavam i ovog gospodina sa fotografije. A kome je do toga da mu-joj gradovima i selima rukovode alavi kriminogeni mediokriteti, štetočine sa falsifikovanim diplomama ili promašene u svom poslu priučene zanatlije i kvazipoljoprivrednici – samo napred. Imajte u vidu da „sveća rapidno dogoreva i pre zore“.

  5. Čestit čovek. Odlican stručnjak. Verujem pravi izbor nasuprot kandidatima koji su neznalice, plagijatori, lopovo i slicno.

  6. Trebalo je da tezinu torbe raspravi sa ministarstvom prosvete u kom i sam radi a ne sa nekim ko za to nije nadlezan. Čovek je soumen !

  7. Kakva biografija… od bureka do projekata.. Jel moze samo neki info za te projekte posto je kako pise vodeci strucnjak cisto da se informisemo malo o dostignucima posto ovaj burek bas i nije neka referenca slozicete se..?

  8. Osoba je edukovana, ali nas su edukovani političari i sahranili i pomogli ovim sadašnjima da dođu na vrat. Radije bih voleo da vidim neku radnicu iz pekare (iz naroda), koja se muči za decu ceo život, nego nekoga ko je imao mnogo lakši život. Jer bez obzira koji nivo vlasti očekuje se težak posao. Edukovani ljudi su za istraživače, profesore nisu za politiku.

  9. @Iha… Pismeni će lako proveriti projekte i dostignuća. Problem je u onima koji su razmišljanjem i komentarima ostali na nivou bureka, a gazde im piju vina od par hiljada evra… na račun svih nas, naravno.

  10. @r… Kakve zastrašujuće misli i elementarno neznanje. Produkt ispiranja mozga poslednjih 11 godina.

  11. Školovan, čestit i pametan čovek. Ima on više znanja od tog ranca, upućeno, Zoki. Sramota da se tako komentariše za jednog redovnog profesora! Pravi gospodin! Glasači za njega jer je pošteno i redovno završavao škole i stvorio porodicu. Svaka čast

  12. Сјајан будући градоначелник Бгд.Стручан,поштен,породичан човек.Одмерен,kултуран како приличи Београду.

  13. Zoko, valjda vas je sad blam kad ste vratili film i sagledali šta ste napisali. Obrazovan, bez ikakve sumnje jeste, a budala (?!?) … toliko je to subjektivno da je besmisleno ustvrditi javno. Ja smatram da budala svakako nije, već sasvim suprotno (a sarađivao sam sa njim). Znate li ga i vi?

  14. Hvala bogu da dođe normalan i neizblamiran čovek. Nema kupljenu diplomu, nije planirao doktorat, vredno radio. Bravo profesore, ljudino! Takvi treba da budu na čelo države, a ne sa Sega Mega, puna ministarstva takvih. Pojma nemaju, a važno je da šetaju odela, cipele, tašne, mašne. Odvratni su!

  15. Svi problemi i Srbiji su posledica najneobrazovanijeg naroda u Evropi. Pogledajte podatke. Tu smo sa Albanijom, Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom.

  16. Kakvi crni profesori većina su umno nepismeni.takvi pametnjakovići su i napravili ovo zlo po svetu.njih treba poslati u padanja da vade krompir da razbistre malo mozak.

  17. Preporuka za burek i pekaru? Loš primer i za roditelje i za decu. Sve bi na gotovo, imate prženice, sendvič sa jajetom i z.salatom, zdravija ishrana…a ne ovako. Pokazujete unapred da ste gotovan i izvan svake preporuke za zdraviju i odgovorniju zajednicu.

  18. Lupetalo sa diplomom, a kad je u vreme njegove mecene bio jeftiniji jogurt i burek, koji nije baš zdrav, a doručak možeš i da pripremiš deci sa gospođom umesto što lupetaš.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.