Jelena Milić: "Ćao, sve najbolje"

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Jel vi stvarno verujete da će ta spletkauša da oblikuje politiku ove i naredne godine, a i sam je rekla da je odlučila pre početka emisije da će je u jednom momentu napustiti.Govorila je suvislo, napeto, nervozno, nepovezano i nerazumno i mislim da je sam sebi odradila konjsku uslugu.

  2. Vucic i ona su najbolja moguca kombinacija na svetu! Samo glup covek ne vidi da su u precutnom dilu! Savrseno odgovaraju jedno drugome, a ako neko misli da ona radi za Nato, takodje nema pojma sa zivotom… Kad vidi samo ona lobirala ovde za Nato,usli bi u Nato NIKAD! Pa zbog nje se ovde Nato sve manje voli!!! Ratni i Nato ratni profiteri ne moguca jedni bez drugih jer im postojanje onog drugoga omogucava svrhu!!!

  3. Svaki nastup gdje Milic u medijima predstavlja snazan podsticaj za rast rejtinga A. Vucica. Milicka je najbolja kad cuti

  4. To što je "demonstrativno" napustila studio usred emisije dovoljno pokazuje o kakvoj se osobi radi i sa kakvim ljudskim kvalitetima.

  5. Politiko je poznat po svojim "biserima" od prognoza. Milić uvrstiti u nekakav "perspektivni krug"? Više mi zvuči kao plaćena reklama.

  6. Gospodja Milic je izuzetna zena jedina opozicija g.Vucicu i jedini borac protiv ruske pete kolone u Srbiji.Vec to je dovoljno za jedan zivot!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.