Jelena Spirić (SSP) tvrdi: Đaci u Predejanu i u Medicinskoj školi u Leskovcu nemaju grejanje 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ)

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Leskovac Jelena Spirić saopštila je danas da osnovci u školi „Aca Sinadinović“ u Predejanu nemaju grejanje i da su se do pre neki dan smrzavali u učionicama, otkad nastavu pohađaju on-lajn.

„Rekonstrukcija ove škole je u planu Kancelarije za javna ulaganja koja je finansirala izgradnju stadiona, već tri godine. Dok se stadion gradio i sagradio radovi na rekonstrukciji škole u Predejanu nisu ni započeti“, rekla je Spirić.

Ona je dodala da ni srednjoškolci u Medicinskoj školi u Leskovcu takođe nemaju grejanje zbog čega imaju samo jedan čas dnevno.

„Pre 13 dana tražila sam od kadrova Srpske napredne stranke da obezbede grejanje u školama. Oni se prave gluvi. Zato od vas, predsedniče (Srbije Aleksandre) Vučiću, tražim da obezbedite grejanje za đake ali i odgovorite na pitanje ko je odlučio da našim parama pravi sistem za grejanje trave na stadionu u Leskovcu, dok deca nemaju grejanje u učionicama“, zaključila je Spirić u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari