Jelena Zorić: Novinarka

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Bravo Jelena. Ponosili smo se tobom uvek, a narocito preksinoc. Pokazala si svima kako radi pravi novinar
    Bravo i za ostale iz cele redakcije N1, da ne izdvajam samo one iz Vrsca:)

  2. Bravo N1,bravo Jelena!Moglo bi da se porazmisli o tome da N1 postane javni servis.Ovi iz RTSa kao da žive u paralelnoj savršenoj stvarnosti.

    1. Upravo, ako cemo po zasluzi N1 je odavno zasluzio da postane javni servis…

      1. Aha, ha, ha…Naravno,strana izuzetno neprijateljski nastrojena TV da bude nacionalni servis! Ha, ha…Jel ste to umislili da celoj Srbiji ispirate mozak, kao i onima što ih gledaju?.A to što ste imali unapred smišljen plan gde da postavite opremu za snimanje? A to što je upravo “ hrabra“ novinarka navodila demonstrante i gledaoce kako je RTS nebranjen „čudno što nema policije kod RTS-a“, pa lažni ucveljeni protestant…Hajde, samo landarajte…

        1. Znaci gledas N1 a ne RTS. Dakle, zasluzuje nacionalnu frekvenciju kad cas i SNS botovi gledaju pre N1 nego RTS.

        2. Kad saldiram bilo koji dan u svom životu u prethodnih nekoliko godina ja zaključim da živim u Srbiji koja izgleda približno onako kako je prikazuje N1, Danas, Vreme, Nin i da nema nikakve veze sa onim što se prikazuje na RTS, Pinku, Hepiju… Čisto uključim razum i dođem do tog zaključka.

        3. Da, u pravu si – N1 izvestavanjem sa lica mesta ispira mozak narodu, a ne svi SNS mediji, rijalitiji, Zeks ozonizator… Vi, Sonja, ili ste bot ili imate oooozbiljnih problema sa percepcijom stvarnosti.

  3. Svaka Vam cast G-djo Zorić. Pokazali ste najviši nivo novinarskog profesionalizma!

  4. Bravo za Jelenu! A bravo i za Safetu, što je tekst posvetila koleginici!
    Inace, to veče sam gledala direktan prenos i zaista bila iznenađena hrabrošću ove žene, kao i ostale dve reporterke koje su izvestavale tu noć. Rekoh ukućanima: zar je moguće da su u ovjoj situaciji na prvoj liniji tri žene?!

    1. Stvarno svaka cast trima novinarkama, narocito Jeleni i Zaklini, dok su se njihove muske kolege, pak, sutradan skrivali iza ledja policije i pricali o nekakvim nebulozama, prava suprotnost…

  5. Odlican primer kako se profesionalno obavlja novinarski posao. Bravo!

    1. Bravo hrabra i divna Jelena !
      Živela i svako dobro ti želim.

  6. Ništa lepše nema na ovom svetu od lepe, pametne i hrabre žene.

  7. Jelena carica! Ostace za anale kada AV policajac prilazi da je otera i prekine snimanje, a ona kaze ovo je javna povrsina i ja radim svoj posao. Ps dajte svim novinarima prsluk ili slem sa jasnim obelezjem PRESS kako ih ne bi AV policajci udarali i otimali im sredstva za rad.

  8. Sve pohvale za dragu gosp. Jelenu Zorić. Ona i njene koleginice u noći 07.o,m,
    za mene i ne samo za mene, JESU NAŠE HEROINE. Hvala TV N1 što nas izvodi iz mraka, koji meni 88-god starici produžav volju i snagu za život

    1. Veliki pozdrav i sve najbolje Vama, gospođo Nado! Dirnuo me je Vaš komentar!
      Želim Vam odlično zdravlje i puno sreće!

  9. Ponosni smo na našu Jecu. Za nju u Vršcu nije bilo posla. Zato mi sada u Vršcu nemamo medije, već samo neprofesionalne portale i televizije koje dobijaju milione iz državnih budžeta da bi građane dezinformisali, prećutali istinu, veličali vlast i pljuvali opoziciju. Neka se svi ti nabrojani uporede sa Jelenom, zatim da se pogledaju u ogledalo i iskreno odgovore sebi da li su morali da se prodaju. Ili su to odabrali, jer nemaju časti ni morala.

  10. Bravo Jelena! Rad pod teskim okolnostima. Postigli ste poentu i podigli lestvicu. Tako se to radi!!!

  11. Gospođice Zorić, zašto bi neko, pa makar RTS, davao značaja huliganskom uništavanju prestonice od onih joji ne mogu da se pomire da ih narod neće? Da li je N1 prenoso nasilja doprinela smirivanju ili je dilivala ulje na vatru? Kada neka rv izađe na teren sa 9 filmskihekipa da pkrivaju divljaštvo huligana znači da je unapred bila upoznata da će biti nasilja. Oni govore samo o brutalnosti policije, a ne i o povređivanju policajaca od nasilnika, izgleda da se to ne isplati prikazivati.

    1. Anastazija dušo,
      protesti su bili najavljeni.
      Za njih su znali i rts, i tv roze, i prva, i hepi i tzv studio b.
      Niko nije došao. Zašto ? Mućni malo posudom u kojoj je organ zvani mozak.
      Da su dobili mig od av-a, ustremili bi se svi kao jastrebovi.
      Kao što su to uradili sutradan. I – „objektivnim izvještavanjem – smirili napetost“?

    2. Anastazija, novinari izveštavaju o onome šta se dešava, ne o onome šta bi trebalo da se dešava. Nije u pitanju nikakva šačica u pitanju su hiljade ljudi. I jako je bilo važno da se prenese poruka da su ljudi nezadovoljni. A nameštaljka oko sukoba sa policijom je već viđen „kreativan“ rad, sa potpisom autora „služba“.

  12. Koga u Srbiji interesuje istina kada je sve laž? Istinu ili neistinu ali da bar daju slikom i rečima pa da čovek sam izabere šta je njemu istina iz više izvora bilo bi bar malo OK. Ovako je jednoumlje sprovedeno preko „NACIONALNE“ TV i kanala podrepaša vlasti bez prava na lični izbor programa na teritoriji cele Srbije. Sem nekoliko centara malobrojne inteligencije Srbije ( sa malobrojnim školovanim ljudima) ostatak Srbije je mahom osnovna škola završena ocenom 2 , i par “ kadrova koji komanduju sa plaćenom diplomom neke srednje škole koja sebe zove inteligencija nema ni ko da može da ima svoje mišljenje iz svog mozga. Kako onda da bude drugačije u ovom Srbistanu?

  13. Mastala da bude novinar spoljne politike… I ja mastam da ona izvestava o ovakvom upadu u skupstinu u nekoj drugoj zemlji… 🙂
    Divna zena, pravi profesionalac, vanserijski talenat za izvestavanje sa terena u kriznim situacijama, kapira u trenu sta se desava, ide gde treba, govori prave stvari, huge balls, herc, sta reci, fenomenalno.
    Jednu tesku i tuznu situaciju pretvorila je u skoro zabavu za gledanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.