Jelica Minić: Ekspertkinja za EU

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Odlicno! Cestitam!
    No, nesto se u EU promenilo, pa moram da pitam:
    1- posto se EU sada zasniva na protekcionizmu i socijalizmu, da li to znaci da bi se Srbija morala odreci trzisne ekonomije?
    2 – posto se EU odrekla slobode govora i posto su mnoge ideje oznacene kao govor mrzne, da li to znaci da se Srbija mora odreci slobode govora?
    3 – posto vidimo da je EU suspendovala demokratsku volju gradjana – prilikom Bregzita, u Italiji, u Tiringiji – da li to znaci da Srbija mora da prihvati odluke nedemokratski izabranih birokrata?
    4 – posto EU namerava da unisti ekonomsku nezavisnost svojih clanica novim uredbama u skladu sa UN agendom o odrzivom razvou – da li to znaci da Srbija mora da udke u energetsko ropstvo?
    5 – posto vidimo da EU nemanameru da cuva svoje spoljasnje granice, – da li to znaci da Srbija mora da nasilno promeni svoj etnicki sastav?

    Samo neka pitanja – voleo bih odgovore na ista….

  2. „…Ćerka je narodnog heroja i nekadašnjeg saveznog sekretara za inostrane poslove Miloša Minića….“
    Odlicno, tata onda radio pa usavrsio krvavo odvajanje Srbije od trule kapitalisticke Evrope a cerka danas doktorantski kritikuje nedostatak politicke volje da se Srbija vrati tamo gde je bila ….

    1. Ala ti lupetaš a nemaš pojma o čemu pričaš. Od Miloša Minića je sasvim dovoljno to što je potpuno razotkrio Balkanskog koljača, pukovnika Mihailovića. Ali, to je samo delić onoga što je učinio za Srbiju, on i njegovi drugovi na čelu sa maršalom Titom. Pošto ne znaš, o ugledu i snazi SFRJ u svetu najrečitije govori podatak da je rekordna cena „crvenog pasoša“ na evropskom tržištu u to vreme bila 7000 nemačkih maraka. To znači, da ti nacrtam, odeš u Nemnačku, na sred ulice izvadiš pasoš da bude vidljiv i u roku od desetak minuta, ako želiš možeš da ga prodaš za 7000 maraka. Ko ima nešto mozga ne treba mu više govoriti o ugledu zemlje koju je gradio i Miloš Minić. Jugoslovenski komunisti su bili jedina politička snaga u istoriji Srbije i Jugoslavije koja je uspela da okrene ovaj prostor tamo gde mu je mesto, ka zapadu. Danas je zagrljaj velikog brata takav da će proći decenije a mi nećemo uspeti da se iz tog smrtnog zagrljaja izvučemo.

  3. Deca komunizma i dalje jasu u zamahu. Ma maknite se vise MAKNITE se. Naporni ko buve kojih se nemozes otresti.

  4. prvo su tate komunizma jahali a sad deca komunizma nastavljaju sa jahanjem – srbije

  5. Deca komunizma.Izdajnici i razbijaci svoje domovine.Isto kao i njihovi roditelji.

  6. Vas razgovor na tv Euronjuz, uzas!Smeta EU, srpski svet, a Srbi prognani, ubijani i nikom ništa! Kazete Albanija je ok, A ŽUTA KUCA, i opet nikom nista, bas mi se ne svidja sve sto ste rekli

Ostavite komentar


Društvo

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka 10

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka

Zarazna bolest svinja "afrička kuga" pojavila se u okolini Kraljeva i Čačka, zbog čega je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede proglasila sela Tavnik kod Kraljeva i Bresnicu kod Čačka zaraženim područjem, saopštio je koordinator na suzbijanju te bolesti Aleksandar Maksimović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.