„Luna park 150 dinara, ringišpil 300. Pa je l to normalno, meni je penzija 22.000 dinara“: Reporter Danasa na tradicionalnom jesenjem vašaru u Zaječaru (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Zašto ne objasni pomenuta penzionerka zašto joj je mala penzija.
    Postoji obrazac kako se računa penzija. Znači, na penziju utiče visina uplate i dužina radnog staža.

  2. Nastavi da glasaš za ove, pa će ti biti uskoro 12 000…a u bliskoj budućnosti ćete da im plaćate… nazaDNO

  3. O26@ i tebi treba objasniti da je GLAVNI razlog niskih penzija OPLJAČKANI SVI FONDOVI, PA I PENZIONI FOND, ZA POTREBE RATOVANJA.
    Ili gospodin ima loše pamćenje PA zaboravio na dešavanja devedesetih godina prošlog veka ?

  4. mala penzija ne mogu da verujem a tolika povecanja ,pa Vi penzioneri ste se izborili za sve ovo sto nam se desava a sada kukate,nisu skupe mekice,pljeskavice i voznje ringispilom nego su male penzije …hahahahaha samo jako

  5. И моја супруга има пензију 22 хиљаде динара али врло пристојно живимо. Моја пензија је 110 хиљада а имамо и гарсоњеру у центру коју издајемо.

  6. Mom tastu penzija 110.000 din. Od 92 do 2022. bio privatnik, uplacivao sebi jake doprinose.

  7. Mala penzija pa ti kriv vašar? Kad uđete u supermarkete ne kukate i na benzinske pumpe tamo to ok? Ja ne idem na vašar niti me zanima al bre ako ideš ti treba i da znaš da poneseš pare i cepaj! Ja idem na more pa ne kukam ,več sam odvoio u tu namenu ! Za sve su inače krivi penzosi tako im i treba!

  8. Пре него што почнете да критикујете „пљачку пензионог фонда за потребе ратовања“ прочитајте шта у коментарима кажу @Roki, @Дуле и @Ivan, који су такође током 1990-их уплаћивали у пензиони фонд.

Ostavite komentar


Društvo

Danas je Međunarodni dan fizičke aktivnosti 10

Danas je Međunarodni dan fizičke aktivnosti

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je u cilju podizanja svesti celokupne svetske javnosti o značaju i važnosti redovne fizičke aktivnosti u očuvanju i unapređenju dobrog zdravlja i blagostanja 10. maja 2002. godine pokrenula globalnu inicijativu za obeležavanje Međunarodnog dana fizičke aktivnosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.