JGSP Novi Sad: Izmena trasa linija 3 i 13 1foto: R. B.

Zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u zoni raskrsnice ulica Janka Čmelika i Kornelija Stankovića, trasa linija 3 i 13 javnog gradskog prevoznika, sutra će biti izmenjena, saopštio je JGSP Novi Sad.

Linija 3 će u smeru iz Petrovaradina ići pravo ulicom Kornelija Stankovića od raskrsnice sa ulicom Milenka Grčića, potom do kružnog toka na Bulevaru Evrope i Kornelija Stankovića gde će obavljati polukružno skretanje. Vreme do narednog polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Kornelija Stankovića – Bulevar Evrope, odnosno na stajalištu linije 7A. Sa tog stajališta će autobusi, u smeru sa Detelinare, saobraćati pravo ulicom Kornelija Stankovića, dalje nastavljajući redovnom trasom.

U smeru sa Univerziteta, na liniji 13, autobusi će Bulevarom Evrope, nakon prolaska kružnog toka sa ulicom Kornelija Stankovića, vreme izdržavati na stajalištu Bulevar Evrope – Bulevar Vojvode Stepe, dok će sa iste stanice, u smeru sa Detelinare, kretati pravo sa Bulevarom Evrope, nastavljajući dalje redovnom putanjom.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari