Još 31 novooboleli, jedan preminuo od korona virusa

Ostavite komentar


  1. A pretpostavljam da se vrše obdukcije na telima čim navodite koronu kao uzrok smrti…ne znam dokle više takve plasiranje takvih besmislica..

  2. Ovo je brojka dobijena onim testovima koji su diskutabilni po pitanju preciznosti…koliko shvatam oboleli su i oni koji nisu a oni koji jesu nisu, sve u svemu vrlo je diskutabilna brojka koja se dobija iz dana u dan. Jedna ista osoba jedan dan je pozitivnam drugi dan je negativna i ko zna koliko je takvih. Zašto se trovati brojkama umesto dati smernice ljudima kako da ojačaju imunitet i na prirodan način se odbrane od virusa. Zašto se krije da su Kinezi u terapiji koristili đumbir, kurkumu, tamjan, medicinske gljive, čajeve, biljne tinkture. Zašto se ne govori da kurkuma sprečava „citokinsku oluju“ u terminalnim stadijumima bolesti. Zato što to nekom ne odgovara!

  3. Gledajući cifre: 11412 ukupno inficiranih, 6698 izlečenih, 243 umrilh, znači da ima 4471 momentalno inficiranih!! Mere takoreći nestale, a još je mnogo pozitivnih!!?? Tek ispod hiljadu pozitivnih su trebali popustiti mere, ovako neće biti dobro!! Ove godine ne dolazim u Srbiju, niti ću u neku drugu zemlju, jer će biti dugo rizično!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.