Još 3.888 novih slučajeva, 52 preminula, na respiratorima 326

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Samo u Beogradu danas sahranjeno preko 60 ljudi, i niko nije bitan, ako nije umro od korone.

    1. A naosnovu kojih analiza šarlatani i bezumnici dokazuju da je neko umro od korone. Nažalost, Beograd je veliki grad pa u prosjeku se umire toliko svakog dana. Niko i ne pominje koliko godišnje umre od posledice zagađenog i zatrovanog vazduha (u proseku 6000). Fokus je bačen na programiranu plandemiju a namesnici vrlo revnosno sprovode zaduženja koja im izdaje @szo (svetska zločinačka @gejtsova) organizacija. Bio-tehnološki i psihološki treći svetski rat je u toku a domaći petokolonaši oličeni u vlast, prodanu medicinsku struku i nesavesnih medijskih gmazova nas svakodnevno ubijaju. Drugi neprijatelj nam ne treba, mi to najbolje umemo sebi da uradimo.

      1. Kada su svi udruzeni protiv vas, pokvareni, povazani u zlocinu protiv cestih ljudi, tada je corba cusca nego sto treba. Mozda bi pomogli sebi ako bi pokusali da se sami resetujete, ili potrazite pomoc.

  2. U Srbiji svakog dana umre oko 260 ljudi , tako da ovi idioti mogu da se igraju sa brojkama kao deca , što i rade! Nego , mene interesuje koliko je migranata zaraženo , koliko ih je na respiratorima i koliko ih je umrlo od „nevidljivog neprijatelja“ ili možda korona iz nekog razloga ne napada migrante!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.