Još 339 novoobolelih, osam umrlih i 162 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Od kada se sibicarenje sa podacima o broju zarazenih, preminulih, u politicku korist „sefa“ naziva zaverom gosin Kon ? Dugujete objasnjenje. Najposle vase casnije i eticnije kolege kao i sve veci broj umetnika, advokata, prosvetara i gradjana zahteva vasu neopozivu ostavku i rasformiranje tzv kriznog staba. Vama to izgleda apsolutno nista ne znaci ? Ni vama ni kolezinici Tepavcevic, ni svima ostalima . Kao, nema veze, terajmo mi svoje, boli nas briga.

    1. Na sreću ti le, ilebovići i gotovani niti biraju ineće u krizni štab. Ali u pravu si u jednom da se mnogo podilazi pojedincima i grupama samo da se ne talasa. Znamo kako su i krizni štab i predsednik čestitali hrišćanima Uskrs i Vaskrs – višednevnim policijskim satom i zamandaljenim crkvama. Za Ramazanski Bajram džamije su bile dupke pune a baklave i urmašice su se jeli na tone uisto vreme su se desili izbori. U tzv. Sandžaku je buknula Korona Virus, zarazila tolike Bošnjake od kojih su mnogi umrli i tada im je Vučić i Brnabićka kao i krizni štab bio kriv. Svaka čast dr. Kisić koja jedina rekla da je za veliko zaražavanje kriva proslava Bajrama.
      Sada naš predsednik i na arapskom čestita Bajram a ni reči o preventivi.
      Znamo da je hadžiluk u Meku zabranjen. U Iranu su zatvorene džamije samo se u Novom Pazaru zatvaraju kafići umesto u 21.sat u 17.sati i to je sve. Ns hiljade zaklanih ovnova, delenje i konzumiranje mesa velika okupljanja i opet će krizni štab i Vučić biti krivi.
      Da! Za mene će biti krivi, glede toga da bošnjački lideri govore o kontaminiranim zaštitnim maskama, vladi okreću leđa i demonstriranju, Vučić i krizni štab su MORALI uvesti policijski sat u 6.opština Raške Oblasti sa Bošnjakom većinom u trajanju od danas u 17.sati do ponedeljka u šest sati ujutro.

    1. Ma da l’ je moguće da ova korona ubija svakog dana tačno 8 ljudi , ne 7 ili 5, tačno 8 , inteligentan neki virus!!!!

  2. I ja sam za ukidanje kriznog staba,nema potrebe kad imamo predsednika koji se razume u sve!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.