Još jedan pritisak na redakciju Danasa

Plakati na ulazu u zgradu Danasa

Ostavite komentar


  1. Ludilo SNS-a dostize vrhunac. Oni jadni od besa i bahatosti su se potpuno izgubili kao i njihov vodja.

  2. Bahati i arogantni SNS se potpuno izgubio i ne znaju sta rade. Pa naravno kao i njihov vodja.

  3. Tako je 1933.g. počeo i Adolf, onaj sa brčićima ispod nosa. Pritiskao je na štampu i celo javno mnjenje, odvajao podobne od nepodobnih, progonio i hapsio, zaposlio partijske aktiviste svuda redom, širio neverovatne laži i obećanja, ružio dobar deo nemačkog i drugih evropskih naroda jevrejskog porekla… sve do ukidanja demokratije i ličnih sloboda koncentracijom totalne vlasti u rukama jednog čoveka. Potseća vas ovo na nekog iz Srbije? I mene, iako je taj neko (još) bez brčića ispod nosa. Ali ima vremena, ako ovako nastavi da mu porastu jer stalno priča da mu je uzor dnašnja Nemačka koja sve više maršira na desno. Novu partiju AfD, momentalno bi biralo 16% glasča- tendencija stalni porast simpatizera. A ON sve više ceni i obožava onu koja je bez brkova ali podosta liči na podgojenog -bernandinca! I stalno preko svojih satrapa preti Srbima da moraju da priznaju Kosovo i učine još koješta. Ko zna, verovatne će u „drugom cugu“ tražiti i odvajanje Sandžaka, pripajanje Preševske doline Kosovu, odvajanje Vojvodine u kojoj je sve do 1941.g. živelo oko 500.000 Podunavskih Švaba itd. Blago nama i sa njim i sa njom!

  4. danas je daleko od objektivnog, naravno da ima dosta narucenih tekstova, neobjektivnih tj jako subjektivnih…ali jos uvek se moze uz politiku nazvati novinom….slicno n1 medju televizijama, duvaju u americki rog sugerisu truju…ali opet su nekakva tv…dok su sve ostale potpuno potonule….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.