Još jedan radnik poginuo na gradilištu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. U Nisu u TC Ambasador inspektora na angro, a nikad vise malverzacija i bezakonja zato sto ih samo interesuje koliko ce da prime prvog u mesecu a ne sprovodjenje i postovanje zakona, zakljucak dzabe primaju platu, efekat nula.

  2. Nije stvar u tome što je radio na crno nego u nepostojećoj zaštiti na radu izvođača.Radnici uglavnom stradaju od lošeg vođenja gradilišta i prvo treba da odgovara firma koja izvodi radove i njihov šef gradilišta.Ne gine se od rada na crno. Posle incidenta svi pričaju o tome, a ljudski život?Mediji danima izveštavaju o nesrećama nekih pevaljki, ‘polusveta’, a ovi životi?

    1. Kako nije strašno to što neko radi na crno?! Stavite se u kožu deteta čiji roditelji su razvedeni, pa jedan od roditelja izbegava obavezu plaćanja alimentacije zahvaljujuću poslu koji obavlja neprijavljen, mislite da je to fer prema njemu? Drugi problem jeste u tome što prihoduje, a nema nikakve obaveze, nego može da muljari i kao soc slučaj dok otima posao ljudima koji rade legalno i izmiruju svoje obaveze. Nije samo građevina problem, pogledajte koliko škola stranih jezika, a nigde prijavljena škola za dodatnu nastavu za fiziku, hemiju, matematiku i srpski i ako se deca masovno premaju dodatno. Pogledajte, od kako je krenula legalizacija, koliko njih je okitilo bandere svojim brojevima telefona, a nigde firme…Tražimo kanalizacionu i vodovodnu mrežu, uređene bolnice, vrtiće, škole, a zaboravljamo da su za to i te kako odgovorni svi koji rade na crno i samo o sebi brinu, dok vole da se ogrebu od onog što ostali ubacuju u kasu i ako ih uporno ubijaju cenama koje su niže, jer oni nemaju nikakvu obavezu ni prema kome. Za ovo nije kriva ni jedna stranka, nego načelnici inspekcija i njihovi potčinjeni koji ne rade posao za koji su plaćeni.

  3. Sve se ovo moze resiti jednom ODLUKOM- da drzava Srbija ukine mafiju, koju je licno zapatila 1992. godine. Naravno vodje mafije, ali prave vodje koje se dans maskiraju kao direktori bolnica, ministri profesori, ugledni biznismeni i slicni ULJEZI, ubaceni medju casnim svetom i zarazeni kriminalom, treba odmah pohapsiti i oduzeti svu imovinu koju imaju javno ali i skrivenu na svastike, pasenoge, ujne strine i slicnu rodbinu. Bez uklanjanja MAFIJE iz javnog zivota i striktne primene zakona prema njima nema opstanka i ovo malo skracene drzave. Sve ono sto je od DRZAVE oduzimano u ovih 30 godina treba joj ponovo i vratiti, a gradjanima uputiti jasnu poruku da odsad pa nadalje mogu ziveti samo od svog rada. I cvrstom akcijom dokazati DA SE U SRBIJI NE ISPLATI BAVITI KRIMINALOM.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.