„Još jedan tragikomičan performans Vučićevića“: Sagovornici Danasa o izvrgavanju ruglu institucija, sudstva i države

Ostavite komentar


  1. … i niko nije odgovorio kako može naknadno da se plati ako je rok za plaćanje istekao i samim tim sledi zatvorska kazna.

  2. Mozda bi veci efekat imalo totalno ignorisanje ovog klovna i njegovog jeftinog spileraja! Zamislite njegovu facu kad pogleda naslovnu stranu „Danasa“ – nista, prelista cele novine – nista, pregleda ceo pprtal – ni slova!!! Pa pojeo bi samog sebe sa onim istrosenim zubima!!!

  3. Stvor je apsolutni ekspert u onome što radi i ne treba ga potcenjivati!
    Bilo bi pametnije „prevesti“ ga na drugu stranu da kaže šta zna !
    Upamtiti : nikada se ne raspravljati sa budalom , prevešće vas na njegov teren i poraziti vrlo brzo !

  4. Sumnjam da bi g. Vucic to platio iz svog dzepa, ali kada se javno kaze to jako lepo zvuci, ja da imam takvog prijatelja, platio bih i ne bih se time hvalio. Ziveli

  5. Režiser užasa i negov omiljeni glumac pokazali još jednom svojoj neukoj i jednoj publici laž i grozotu i na šta su sve spremni zlikovci.

  6. Scenarista i glumac prave predstavu za retardirani deo publike.A ta publika je u ne malom broju .Zahvaljujuci njoj gore navedeni i egzistiraju

  7. Novinar se predstavio legitimisao ko je i šta je. Čuli smo koliko vredi njegova reč. A čovek kad nema reč ne stoji iza nje

  8. Zato je trebalo da se desi 6-ti oktobar 2000 koji je izostao pa nam je ovo rezultat,da nam se rugaju ovi na vlasti i niko ne odgovara za to.Da su odgovarali i da se desila lustracija svaka sledeća vlast bi morala da razmišlja o posledicama.Bez obzira koja partija je na vlasti to govorim za sve,jer su 30 godina jedni te isti u politici i samo se menjaju u pozicijama a SISTEM NIKO NE MENJA jer svima odgovara.

  9. I vi ne iznosite istinu,jer ne buni se on zbog plaćanja kazne već zbog sudske odluke koja je odbacila dokaze o primanju novca Jugoslava Ćosića od strane Albanaca.

  10. Zasto je doticni osudjen ako je dokazao ono sto je rekao da je istina. To mi bas nije jasno. Znaci li to da na primer osudjenom lopovu kazes da je lopov i on te tuzi i sud osudi i moras da platis kaznu. Samo pitam nisam pravnik.

  11. Treba proveriti dali je Informer ovih dana imao neke veće uplate na svoj račun.
    Možda je ovo bilo cenkanje sa državom(režimom)

  12. Одлично и уважени саговорници! Што се тиче Вучићевића,нека направи друге новине,Информер је отписан!

  13. Ne smije u zatvor boji se državnog udara ,pa on je ,,stručnjak,, za prognozu državnog udara ,….

  14. Ne pozivajte se na šesti jer po svojoj prilici i tada smo doveli nenarodnu vlast koja odmah prvi zakon pa udri po penzionerima, novi zakon je upropastio čitav život mnogim radnicima koji danas zbog tog zakona jedva preživljavaju.Zlo nas je zadesilo i od zla se nikako ne može pobeći.

  15. Loš scenario koji je smišlje pre nego što je krenula ova lakrdije. Scenario spremljen u predsednikovoj kuhinji namenjen njegovim glasačima koji ne biraju šta jedu. Sve što im predsednik spremi njima je lepo.

  16. Mislim da je bolje da o ovoj temi pišete kao (ne)planiranom štrajku gladju za ručak i večeru.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.