„Još jedan zlikovac koji nije kriv“

Ostavite komentar


  1. Srbija je pukla. Uzduž i popreko. Jašu je najgori lopovi već decenijama. Normalno da se i koljači rehabilituju.

  2. Zlikovci kod nas nikad nisu ni bili osuđeni. Bar ne oni koji su uništili srbe i Srbiju. A to su Tito i njegovi komun(j)isti.

  3. Istina je izašla na videlo!Vi ste potomci prerusenih ustaša 1943 prerusenih u partizane a posle zlocince komunjare,koji su na stotine hiljada Srba pobili posle rata!

  4. Zanimljiv grafit, nisam znao da su četnici imali pandan Jasenovcu, Jadovnom, Jastrebarskom itd

  5. Dok se be razmontira udba,koja drzi Srbiju okovanu,komunistickim okovima,nece biti slobode ni istine!!!!

  6. „Gibanicarska postrojba“? Prvo: „gibanicarski“ je komunistički termin, postrojba ustaški, a Al Jazeera je Al Dzazira.

  7. Sta lazete Vucicu i vucicevci zar ce Srbija slavu sticati na cetnickim pokoljem pa on vam je djecu i neduzne ljude ubijao i za to nagrada to moze samo u Srbiji

  8. Zaista se iz petnih žila upinjete da poništite sve što ima veze sa antifašističkom borbom, a nema prefiks KPJ,NOB-a,itd. Morate da shvatite da je prvi antifašistički pokret u Evropi bio četnički pokret armijskog generala Dragoljuba Draže Mihailovića. To kako su komunisti krojili istoriju nakon ’45., to je tragedija srpskog naroda,koja do danas ima odjeka, a po svemu sudeći taj odjek iz pakla provejavaće Srbijom još neko vreme. Pogrešno je povezivati rehabilitaciju bilo kog oficira iz JVuO sa ovim režimom. To je Srbija dužna da uradi prema svojim vojnicima streljanih u tajnosti,pokopanima u „pasjim jamama,u grobovima bez imena, ni broja. Sramota je objaviti tekst u listu sa takvim renomeom kakav ima list Danas, u kome se patriotska pesma koja je bodrila vojnike u gerili naziva „urlikanjem“. Cenim list Danas,ali ne znam čemu ovakvi egzibicionistički izleti,koji sole nezarsle rane.

  9. Braco Srbi stoko jedna . Normalno vam je da jedan Stepinac postane svetac i to nikome ne smeta??? Zato nam i jeste ovako

  10. @Dr Marjan
    Vi se baš trudite poništite,
    (ne da opovrgnete)
    brojne dokaze o saradnji četnika i okupatora

  11. Kad gledam zajedničke fotografije četnika, ustaša i okupatora,
    pomislim,
    partizani koristili fotošop još 1942.

  12. Treba organizovati nova suđenja svim optuženim za zločine,sa obe strane..Postoje dokumenti, dokazi,još uvek živi svedoci..više ne vladaju komunisti,poštena suđenja bi stavila tačku jednom za svagda,na sve „istine i laži“ ..

  13. Ako je neko kriv i treba da bude kriv. Zanima me samo kada ćete da otvorite rubriku komunističkih zločina, naročito nakon drugog svetskog rata, pošto se baš trudite da isterate svakog četnika na čistac. U današnjoj politici vladaju sve potomci komunista pa vam je valjda zabranjeno da pišete o njima.

  14. Kad se otvore arhive pa kad počnu da isplivavaju zločini komunista, ne znam da li će se potomci istih odreći svega što su im ti zločinci ostavili.

  15. Цела историја је лажна, треба коначно да се каже ко је шта радио у рату, доста је било лажи о четницима, треба говорити о комунистичким преварама, лажима и њиховим злоделима….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.