Jovana Joksimović glavni i odgovorni urednik Tanjuga

Ostavite komentar


    1. dobar bi bio i Sormaz. I Bakarec. I dr A. Sapic. Ili dr J. Tabakovic. Mr Toma Nikolic. Prof A. Martinovic

      1. Neopravdano je zanemaren gospodin Simo Spasic, bliski saborac predsednika Vucica.

    2. TANJUG, Telegrafska agencija nove Jugoslavije.
      I kako to postade firma Joksimovića?
      Pink, pa kafica sa predsednikovom ženom, pa Dedinje, pa Tanjug.
      Ipak- dno, u pravu ste.

      1. U najgore vreme 90tih pomenuti Ž.Joksimović nije silazio sa Pinka,naravno ni Leontina!

    3. Postoji nesto sto vi ne pamtite ili namerno zaboravljate. Takozvani krizni stabovi posle takozvane narodne revolucije. Koji je sljam utrcavao naorizan i preuzimao vlast licno znam.

  1. Kako se u Srbiji postaje novinar? Ko ce uredjivati Tanjug, posto voditeljka i SUPRUGA za to nije ni najmanje kvalifikovana? Hoce li drzavni mediji i dalje prenostiti samo njihove vesti kao i do sada? Ili ce to biti plus za Betu i Fonet?

    1. e ovi vasi su relevantni po popularnosti manje nego onaj mladen obradovic iz obraza za vreme DOS-a… tako da opusteno uzivajte u n1, nova s, danas, svi nedeljnici… da svako od vas kupi po jedan primerak tog djubreta, i odgleda po jednu emisiju i to je to… ja se samo pitam koji mazohista na zapadu, makar bila i CIA sa krvavim parama narko kartela iz meksika, trosi tolike pare u srbiji…

  2. Znači, ipak „živ je Tanjug, umro nije“?!!
    Ajd’, dobro… Ali ovo „na čelu tima najboljih novinara u državi“, čini mi se ne malo, nego debelo preterano!

  3. Kupio ti muz redakciju da se igras.Od kada su takvi kao on poceli da kupuju,tradicija o kojoj pricas je urusena, o najboljim novinarima mozes samo da sanjas.Uzivaj u glavnoj ulozi,nizerazrednog filma.

  4. Propali student pitickih nauka direktor Tanjuga. Nije ocistila ni prvu godinu. To se zove Vuciceva Srbija!

    1. Vi će te načisto da ga modernizujete!
      Kako stoje stvari, Željko Joksimović jedan od Ministara u vladi Kristijana Golubovića. Živela Srbija!

      1. Ne, Zeljko Joksimovic predsednik, premijer Jovana Joksimovic, ministar policije Kristijan Golubovic, a ministarka kulture Miljana Kulic!!!!!!!!!!! Tandarija prva na svetu !!!!

  5. Kada se druzite sa predsednikovom zenom,naravno dobijete takvu funkciju. A vi ste mislili da je ona novinar. Nema u Srbiji novinara,cak imamo i rijaliti doktore. Vucic je spin majstor..zavrti tocak i onda svi oko tocka laju kao psi,dok glavne stvari prolaze narodu ispred nosa dok se vlastodrsci bogate svakom vrstom kriminala.

  6. Zar Jovanin libidonozni potencijal može da dobaci samo do „TAČNO“ agencije? Kanda se dobro poslovno udala….

  7. Koliko postoji Jugoslavija, toliko postoji i Tanjug. A što se tiče firme Tačno d.o.o., situacija je sledeća: Osnovana je pre nekoliko meseci, kapitalom od 1.000 RSD, od kojih je Minacord Media uplatila 400 RSD, a Radiotelevizija Pančevo 600 RSD. A Minicord mediju je osnovao Željko Joksimović sa 80 RSD i Manja Grčić sa 20 RSD. I naravno, takvi finansijski „giganti“ su angažovali novinarsku „zvezdu“ Jovanu za urednika. Sve je logično u Srbiji.

  8. „Još jedan šugav dan“ ili – još jedan urednik „od slame“. Totalitarizam je samo ono što se zove totalitarizam.

  9. Tanjug i sada njegov naslednik „Tačno“nije neka medijska sila od koje nam zavisi informisanje jer postoji Fonet i Beta, sve privatno. Zato ne smeta da se promeni uređivačka, beskrvna uloga Tanjuga. Ne znam kome smeta porodična firma, danas je, uostalom, sve u porodičnim i kumovskim odnosima. Važni su rezultati. Tijanić i Tirnanić su imali samo gimnaziju (za informaciju onima koji nisu upućeni: nekada su gimnazije bile sam vrh svestranog obrazovanja), a bili su najbolji naši novinari, aTijanić i najbolji direktor RTS-a i BK TV. Svi koji su kod njega učili vrsni su novinari uključujući i JovanuJoksimović, Natašu Miljković, Maju Nikolić, Oliveru Kovačević i druge. Zato ne bih da unapred dajem bilo kakve ocene za rad Tanjuga u novom odelu.

  10. Za neku sledeću vlast pratiti samo puteve love, sta će harmonikašu tv stanica i nov.agencija?

  11. Osnivači onog Tanjuga se prevrću u grobu. Prevrću se, verovatno, i oni koje je Tanjug podržavao u dolasku na vlast i održavanju na vlasti posle raspada SFRJ. To je Srbija – dobrovoljno amatersko kriminalizovano a načisto propalo pevačko društvo. Pevaj, urlaj joksimovićeva ženo, sad je tvojih 5 minuta! Ali samo pet, i ništa više od toga.

  12. Vest koju ste preneli o imenovanju Jovane Joksimović na mesto glavnog i odgovornog urednika Tanjuga me razočarala i rezignirala. Novinarka koja je postavljena na ovo odgovorno mesto po mom ličnom ( ne baš potpuno nekompetentnom mišljenju) je tip ,,novinara“ kakvi Srbiji i nisu baš neophodni. Svoje uverenje temeljim na još uvek jakom utisku ,,briljantinog“ vođenja Jutarnjeg programa na RTS-u, a angažmane (voditeljske) na drugim televizijama sa nacionalnom frekvencijom ne bih ni komentarisao. Svestan sam da određenom broju građana odgovara baš ovakav profil ,,novinara“. Ali, šta ćemo ima nas i drugačijih sa viđenjem Srbije u nekom potpuno drugačijem poimanju novinarske profesije.

  13. Cenio am je kao TV voditeljku. Umela je da vodi razgovore i potavlja pitanja na vaku temu. Nikada niam tekao utiak da je nezaintereovana i da amo otaljava poao kao što rade mnoga voditeljska „mrtva puvala“, da im ne navodim imena. Medjutim, Jovana je živi dokaz kako čovek može da „tresne“ ako ne obuzda svoje gladne oči, koje niko nije uspeo da nahrani.

  14. DA LI JE TO ONAJ TANJUG ŠTO NE POSTOJI?
    I JA SAM PREDSEDNIK SFRJ.
    PA ŠTA?

  15. Samo na priči oko Tanjuga moglo bi se naći za bar 20-ak osoba dovoljno materijala za zatvor.

  16. Jovana jeste poznato TV lice ali nije nikakav novinar, pogotovu neko ko je vičan da vodi ozbiljnu novinsku agenciju. Doduše, pošto TANJUG više ne postoji (Vučić ga je ukinuo i svako korišćenje tog imena je zloupotreba i kažnjivo po zakonu u Srbiji, ha ha ha) i Jovana je idealan urednik: uređivaće ništa od nikakvih pravih vesti. Šteta, još jedna prodana duša, a bila je simpatična voditeljka …

  17. Ta zlocinacka komunisticka organizacija nije nista manje zla nanela Srbiji od zlocinacke UDBE u vreme propale totalitarne komunisticke Jugoslavije koja nikako da ode iz slobodne demokratske Srbije

    1. „circus maximus“
      Sretna nam Vaša „slobodna demokratska Srbija“.
      Uživajmo, tako nam i treba

      1. @Petar Postovani gospodine mislim da sam bio potpuno jasan kada sam u drugom delu mog komentara naznacio da totalitarna komunistika propala Jugoslavija jos uvek nije napustila Srbiju.

  18. E Srbijo sram te bilo!!!
    No kakav sef drzave, takav i glavni i ondgovorni urednig Tanjuga! Mozda nam Tijana Ajfon postane ministarka kulture.

  19. Svim hejterima na sajtu poručujem: Dobrodošli napokon u kapitalizam. Tačno ovo je i rezultat tranzicije. Ništa drugačije nije bilo ni u istočnoj Evropi, koja je sada EU. Njihove elite su iste kao naše, samo su kod njih već polako i deca privatizera došla na red, pa sada izgledaju uglađenije.

  20. Sreća je što postoji internet, pa se na mreži mogu doznati istinite informacije. Tužno je to što će uskoro i Facebook biti pojam objektivnog novinarstva u odnosu na režimske medije.

  21. Kako smo unistili ovo lepo parce zemlje. Mali smo narod i moglo je da se zivi slatko ovde. Ali ne, ovde je intriga velika kao da smo svetska sila broj jedan.

  22. Pošto Tanjug više ne postoji, onda ne postoji ni funkcija direktora. Ime ne treba zloupotrebljavali u privatne svrhe.

  23. Завршила карићев факултет, мало ли је?

  24. Da li zna šta šta znači skraćenica Tanjug.Crna Srbijo ima li kraja tvom propadanju. U šta si se pretvorila.

  25. Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,ha…..ovo je tresnja na vrh slaga… sve u ovoj zamlji je otislo dodjavola. Ugasite svetlo i zatvorite vrata za sobom.

  26. U sledecem nekom mandatu ce glavni i odgovorni urendik biti Milan Milosevic, ex konobar i glavni novinar Zadruge!!!!!! Srbijo dokle si stigla i kako rece Andric: Pametni ce da zacute…….ostalo vidimo.

  27. Mislite Urednikinja ili Urednica, kao vojnikinja, psihološkinja, nerologiškinja, kovačica, stručnjakinja…

  28. Kakva sramota!!! Slepala se uz Srdjana i na silu postala novinar. Na silu dobija poziciju….

  29. Šta bi rekao Slobodan Selenić…
    Kaže lepa jeja,marš u svoj brlog stoko repata.
    Možda bi se Major Krsman zaljubio u Jovanu.

  30. Ne zezaj. Dobro rece onaj cica sve ce isplivati kad tad. Samo onda da odgovara svaka vrana. Ne mozemo biti gori od Rumunije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.