Iza krivične prijave protiv dekana Medicinskog fakulteta stoji pokret „Živim za Srbiju“

Jovani Stojković smeta "povreda ravnopravnosti"

Ostavite komentar


  1. „Prema rečima pravnika i lekara sa kojima je Danas ranije razgovarao…“
    Imaju li te moralne gromade imena?

  2. Kompletna civilizacija je pred slomom jer je budali reći da je budala nepristojno i uvredljivo, ali je dato pravo budali da vređa i napada bilo koga za koga god joj se učini da bi napad mogao doprineti promociji budalaštine.

  3. Dragi novinari Danas ona je doktorka Jovana Stojković!

    Kad joj lekarska komora nije oduzela licencu, poštujte njeno zvanje koje je pošteno stekla!

  4. Bravo, samo tako, sve ih treba krivicno goniti, dakle svi koji su ucestvovali u ovoj prevari treba da odgovaraju. Da ima malo vise pokreta kao sto je pokret Zivim za Srbiju gde bi nam bio kraj.

  5. Bravo pokret Zivim za Srbiju, sve koji su pogazili ustavom zagarantovana ljudska prava treba krivicno goniti.

  6. Treba ga strpati u zatvor. Svi su zaboravili Nirbeski sud . Doktorka Jovana kad prica odma se vidi da je obrazovana, a bila je I Vukovac a cak I jedna od boljih na medicinskom fakultetu. Bravo za Jovanu

  7. A da je neko vas u bolnici i čeka operaciju ili je operacija završena a zarazu se od kovid pozitivnog studenta te premine čekajuci istu? Ili posle uspešno završene operacije premine zbog kovida, da li bi i dalje veličali ovu organizaciju i njima slične? Ili bi tužili sve odgovorne odnosno neodgovorne? Saberite se, razmislite ako imate čime, pa pišite, pametnice.

  8. Problem je što i onaj student koji je vakcinisan podjednako može da prenese virus, tako da ove propusnice iz ovog razloga su BESMISLENE.

  9. Ako uvazena dr Stojkovic ode u covid bolnicu i odradi bar jednu smenu tada cu postovati njeno strucno misljenje

  10. Podrzavam odluku Med.fakulteta,i mi pacijenti da bi bili primljeni u bolnicu ili na pregled u istu,moramo doneti neg.antig.test. Ali onda bi i zdrav.radnici morali da se svakodnevno testiraju ! Tako da je ovo Kolo srece

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.