Jovanović (DSS): Hitno rasvetliti optužbe o podvođenju u Jagodini

Ostavite komentar


  1. Za ovo se znalo godinama. Svi su se pravili gluvi i slepi. Sada je neko naredio da se to stavi na dnevni red. Počinje demontiranje režćima, sa one „tanje strane“. Zna se i ko decenijama valja ugalj iz Resavice, otkupluje po „fabričkim cenama“, a prodaje po X3 i trpa pare u džepove, dok država subvencioniše taj nerentabilni rudnik stotinama miliona evra godišnje umesto da ga zatvori. To je samo jedan od „zabrana“ iz koga se finansira SPS, najveća kriminalna banda u istoriji Srbije. Ako sad država ne bude reagovala i sve pohapsila, onda narode, svi na ulicu. Šta još treba da nam urade, pa da reagujemo. Sutra će nas silovati po kućama. A možda za bolje i nismo.

  2. Eh, kada OVAJ zatrazi istragu, svi se zalede! Dokle cete protezirati malog uslickanog fasistu? Njegova stranka vec nas je dovoljno ojadila.

    1. Prvo, kakve veze to ima sa slučajem?! Čovek je izjavio ono što bi svako normalan rekao. Drugo, kada ste već „profesorka“, trebalo bi da nam obrazložite zašto je gospodin Jovanović fašista, kada ga već optužujete. Sve u svemu, jadna ta deca kojima ste Vi „profesorka“, vidi se da ste „odličan“ pedagog.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.