Jovanović: Nebojša Stefanović je bio marljiv student

Ostavite komentar


  1. Nije bio poznat, a vi ga se sećate vrlo dobro.
    Čak znate i gde je radio tada

    I da
    Čak znate

  2. Ovim postupkom je gospodin dr prof. Jovanovic dokazao svu besmisao svoga laznog zvanja i fakulteta koji vodi. Pa poneo se kao diletant koji prodaje krompir na kvantasu a ne doktor nauka i rukovodilac fakulteta, oprostite univetziteta,gde dominira stuka menadžmenta u biznisu. Jadna vam je i uzaludna skola psim zaSNS kadrove.

    1. Uporedimo intelektualni nivo dekana Megatrenda I rektorke univerziteta u Beogradu. Lakse mi je da ga poredim sa Vulinom. Zalosno je, u stvari, da takav mag ima kucu u Kanu dok profesori fakulteta tamo jedva da mogu da odu turisticki. Takvi ljudi nas predstavljaju napolju. Nadam se boljim vremenima.

  3. Kako Mico „bio je mlad“. Stefanovic je u 19 god. zavrsio srednju skolu (ako nije ponavljao), pa se dve godine mucio na jednom drzavnom fakultetu i odustao, pa se dve godine mucio na drugom drzavnom fakultetu pa odustao, pa je tek onda shvatio hde ce garant zavrsiti. U njegovim godinama ja sam zavrsio drzavni Masinski fakultet. Dakle, ja sam bio mlad dipl.ing., te on u mojim godinama nije mogao biti „mlad student“. Toliko o mladosti.

  4. Vi svedoke mozete da „nadjete“ a ja vam spisak ne nudim (ne dam, tj, NEMAM). Logicno. A najbolje mi je „imate žive svedoke“…haha. Kao da se radi o prvom svetskom ratu pa kazete „imate žive svedoke“. KomeNdija. Gde si Nusicu, dodji da naucis kako se to radi. Pa za vas je Nusic totalni AMATER.

  5. Pratim ovaj slučaj, bolje reći aferu od nacionalnog značaja, ali nigde u medijima ne nalazim ko je ovaj gospodin Đorđević – šta je završio, čime se, u stvari, on bavi. I, kada će se oglasiti ministar Šarčević u vezi planova i mera koje će preduzeti da spreči dalje brukanje akademskih ustanova u Srbiji

  6. Ovakve jos majka nije rodila!!! Strava!!! Ovo mora da sanjamo, Srbi u zemlji cudovisnih tipova!!!!

  7. Srsm te bilo, ne pitas se ksko neko ko doktorira ni selunde vise na trodi na usavrsavanje, istraxivanje, produbljivanje stevenih otkrica…. zasto je doktorirao iopste, sram da vas bude, bedni lopovi?!

  8. Baroni, klovnovi, manipulatori, prevaranti i lažni samoproglašeni doktori. Sve se to okupilo oko Miće Jovanovića koji je nenadmašan u baronisanju u izrugivanju istine a da toga nije svestan.

  9. Pa ovo je fenomenalno, MegaMića daje reč u koju treba bezpogovorno verovati. Ma treba čuvati i Miću i sve njegove poznate studente saradnike, u zaštićenom prostoru, da ih ne u’vati promaja (od bežanije).

  10. Ili si omađijan ili si naivan ili ti trebaju leđa za promašenu prodaju i posledice koje će te snaći?

  11. Čak je i zakletvu pokožio:
    „Danas kada postajem Mega treš student, dajem časnu Mega treš reč…“

  12. Dobro je sto stalno ponavlja „ako meni ne verujete“… pa ne, ne verujemo ti… nista ti ne verujemo. Mislim da je apsolutno neophodno da Srbija prosiri zatvorske kapacitete, toliko je kandidata da to nece imati gde da se smesti.

  13. Marljivo menjao fakultete dok nije pronašao fakultet na kome može marljivo da kupi diplomu i doktorat. I dalje marljivo rade da sakriju lopovluk, bezčašće i nemoral. Samo marljivo.

  14. Jel i ovu sliku uradio Kaktus, jer jedna slika kaže koliko hiljadu reči. Ovde ni Koraks ne bi imao ništa da dodaje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.