Prema saznanjima najbližih saradnika Dragana Đurića iz uprave fudbalskog kluba Partizan, predsednik šampiona Srbije mogao bi uskoro da izađe iz pritvora, koji mu je određen kao osumnjičenom za nelegalne poslove u spornoj privatizaciji Veterinarskog zavoda Zemun, od strane njegove kompanije Zekstra grupa.


– Prema našim informacijama, očekujemo da predsednik Đurić u narednih nekoliko dana izađe iz pritvora, po plaćenoj kauciji – otkrio je jedan od trojice Đurićevih zamenika, Mile Jovičić, posle jučerašnje, prve sednice Upravnog odbora u odsustvu pritvorenog predsednika, uz ogradu da „nema garancije“ da će se to zaista desiti pre isteka 30 dana pritvora.

On je ponovio da klub normalno funkcioniše, bez obzira na „nemio događaj“, te da nema potrebe ni za sazivanjem vanredne klupske Skupštine ni za biranjem novog predsednika ili za određivanjem vršioca dužnosti.

– Sačekajmo da predsednik izađe, pa ćemo o svemu detaljnije razgovarati. Ja sam današnjom sednicom predsedavao na predlog Sekretarijata kluba – tvrdi Jovičić, koji je saopštio i da je generalni sekretar crno-belih Darko Grubor bio u poseti Đuriću, ali nije hteo da priča o detaljima tog susreta i razgovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari