Popović (REM): Užasnuta sam konferencijom za novinare Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. ohrabrujuce je kad neko u REM-u primeti sta se desilo, pa javno kaze sta o tome misli, ne poznajem statut REM-a, ali drzim da svaki clan moze da saopsti ono sto je sam primetio, da svako moze pokrenuti svako pitanje. Inace, sklon sam da mislim i ja da ce svi ostali, ili vecina, cuvati svoju sinekuru i buduce sinekure, jer je ova vlast i darezljiva prema poslusnima i osvetoljubiva prema onima koji ma i jednom od ropske usluznosti odstupe, prema tome, stavite to na dnevni red, i objavite kasnije da je toliko i toliko pripadnika vase organizacije odusevljeno hororom koji je predsednik obecao, i koji je rezirao, i licno emitovao

    1. A zasto nije uzasnuta kad deca slusaju grozote koje se iznose u Farmi,Zadruzi,Parovima i ostalim rialitijima

  2. Kad mozete da emitujete grozote sa farme ili nilo kog drugog rijatili djubra. Mozete i ovu surovu istinu!

    1. E ali od toga gospodja ima koristi a od ovoga nema zato i daje ovakve izjave

  3. Nema potrebe da sumnjate, ostali članovi REM-a se neće složiti sa vašim stavovima. Ali, treba biti pošten i hrabar i pokrenuti tu žalosnu temu pa nek većina iz REM-a još jednom pokaže pravo lice (obraz sigurno nemaju)!

  4. Parada ludila, nemorala, kiča i nekulture.
    Narod se navikava na neke vrednosti od kojih nas je nekada bilo sramota.

  5. Ja ću mom detetu usaditi u mozak da mora da poštuje državu i vlast. Bolje ja da ga vaspitam nego posle da ga prevaspitavaju na ulici ili u zatvoru.

  6. Jel ovo stav celog sastava REM-a ili nezakonit istup pojedinca, tj. gospodje Popovic? – Bice da je ovo drugo.

  7. Skandalozno nepoštovanje prvo zadušnica gde taj jedan dan u godini ljudi izlaze na groblje i posvećuju svojim najbližima koji nisu više živi. Drugo nepoštovanje porodica žrtava.

  8. REM? Šta je to? Jeste gospođo Popović u pravu ste. Medjutim slaba valjda od toga. Pa i današnji patrijarh nam beše član REM-a. I šta bi kad ste razmatrali o rijaliti bljuvotinama? Ništa. I Porfirije legao na rudu. Nego mi nije jasan Simjanović u tom telu. Nigde da se oglasi. Čuveni Simke legenda filmske muzike. REM je mrtvo slovo na papiru i služi lažiranju demokratije, kao i zaštitnik građana.

  9. Појављивање и говор АВ су скандал сами по себи. Али, ова „агенција“ као и друге, су како би казали „отргнути центри моћи“ и то отргнути од државе и народа а потпуно потчињени неким другим структурама и људима. Већ више од деценије је забрањено рекламирање алкохола, лекова и коцкарница у електронским медијима а већина реклама је управо то. Поставља се питање где оди људи живе, шта раде и да ли имају намеру да икада ураде нешто из делокруга своје надлежности и обавезе. На крају дођемо до закључка да је све то од њиховог успостављања до последњег потеза једна ужасна и прљава подвала у којој сваки од учесника заслужује дебелу кривичну одговорност!

  10. Sto???Pa, on je bas odmeren covek, svaka mu je k’a u Njegosa,a i postupci su mu promisljeni!!!Ne radi on to zbog sebe i svojih vec- zbog preduzece!!!

  11. Kanali Harison tužilaštvo ne reaguje na pokušaj ubistva velikog lidera Vučića. Pozabavite se malo s nama Srbima. Tužilaštvo ne reaguje na planirani atentat Vučića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.