Jugoslav Ćosić: Država vodi kampanju protiv nas

Direktor N1 za Srbiju o hajci protiv novinara te kuće nakon izveštavanja o ulasku demonstranata u RTS

Ostavite komentar


  1. Gospodine Jugoslave , kako bi bilo da ne daj Boze neko pokusa nasilno da udje u vasu redakciju , zgradu N1 i da trazi odakle se emituju vesti .. uzgred sa motornom testerom , i onako samo sve snima kao slucajno i prenosi live naravno ..

    1. Vlaki, Taki, Caki, Cica, Ceca, Peca, Mića, Kića, Mile, Cile i naravno Džej su samo neka imena a isprazni karakteri u virtuelnom svetu botova.

  2. Brnabićka u krivičnom delu podstrekivanja na nasilje nad novinarima.
    Ova žena postaje opasna.

  3. Gospodine Cosicu, ja ne pamtim da je neko u Srbiji za poslednjih nekoliko godina profesionalnije odradio televizijski izvestaj sa ovakvih dogadjdja. Nije bilo nikakvog usmeravanja gledaoca od strane vasih novinara, na bilo koju stranu: ukljucene kamere i izvolite gledajte. Kome se istina ne svidja, mi svi znamo, razotkrivate ih i ostalo im je jedino da prete, jer su ostale TV kuce kupljene (ne bas sve, ali RTS, PINK, O2, STUDIO B, PRVA…). Gospodine Cosicu, molim vas samo jedno: ne dozvolite da vas profesionalizam nestane, jer bi to znacilo da ostajemo u potpunom televizijskom mraku, ne dozvolite da vama , (kao sto sam Vucicu i SNS-u kojima sam pisao pisma podrske, a za to postoje mejlovi iz 2010-te godine), moram da pisem sasvim suprotno. Iskreno se nadam da je u vasem slucaju to nemoguce, a dok je tako, imate podrsku velikog broja ljudi koje ja poznajem, i ne bojte se nikakvih pretnji razbojnika na vlasti.

  4. podrška slobodnim medijima. šta vam pričamo, sve znate, ova vlast ne može da dozvoli javnu kritiku jer pada u roku godinu dana. zato će vas napadati do svog kraja.

  5. ISKUŠENJE JE IZVOR RADOSTI
    „Kada smo suočeni sa nekim iskušenjima nije dovoljno samo da prevazidjemo malodušnost.“
    Ako se neka nesreća sruči na vas, skačite od radosti pred prilikom koja vam se ukazuje da upotrebii svoju snagu i svoju hrabrost.
    Takvo ponašanje,beskrajno je uzvišenije od običnog mirenja sa sudbinom.“
    I u tom smislu, moju podršku smatrajte ne samo kao izraz kolegijalnosti već glas u odbranu osnovnih postulata novinarskog zanata.
    Kao i protiv „moždane depilacije“ koju,tako drsko sprovode „idejno opredeljeni“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.