Kad ambasada demantuje skeč iz satirične emisije (VIDEO)

Srpski diplomata reagovao na imitaciju iz PLJiŽ-a osporavajući „podatak“ po kome u tom diplomatskom predstavništvu nema ni struje ni grejanja

Ostavite komentar


  1. Pet evra grejanje , za cca. 3000 metara cetvornih…?? Sledi li vanredno objasnjenje iz Beograskoh toplana…?!!

  2. „Objasnite vi našem čoveku u Srbiji šta je satira a šta nije satira“. Kakav epohalni kretenizam jednog arogantnog aparatcika…

    1. Daj bre Mićko ti si genije! Kad se ovako krupne ribe pecaju na skeč, dovoljno govori o svemu! Svaka čast PLJIŽ! Samo tako!!!

  3. 1) Lazanski nije, niti je ikada bio diplomata nego penzionisani novinar. Nikad u zivotu nije radio u diplomatiji, ni u MSP.
    2) on je penzionisano lice, koje nema nikakvo pravo da radi po Zakonu o radu. (mogao bi negdekod privatnika, na ugovor) Ilegalno je „postavljen“ za ambasadora. Jer bi onda mogao i maloletnik.
    3) prema tome, prima istovremeno i dinarsku penziju u Srbiji i deviznu platu u ambasadi (oko 4000 evra), plus vozaci, sekretarice, bastovan, reprezentacija, rezidencija, fri sopovi i ostalo. Ne placa porez na deviznu platu.
    4) nikad nije polagao nijedan diplomatski ispit, nikad nijedan strani jezik. Razgovore i intervjue vodi na engleskom ili srpskom
    5) ocigledno je i vrlo besposlen u Rusiji, kad na sluzbi gleda humoristicke programe iz Srbije

    1. Bez namere da branim Lazanskog, jer i meni je smešno što je on ambasador, moram ti reći da u sledećem grešiš (2. on je penzionisano lice, koje nema nikakvo pravo da radi po Zakonu o radu, ilegalno je „postavljen“ za ambasadora. 4. nikad nije polagao nijedan diplomatski ispit, nikad nijedan strani jezik. Razgovore i intervjue vodi na engleskom ili srpskom).
      1.-Tvrdnja pod 2 je netačna, jer Zakon o radu dozvoljava da se zapošljavaju penzioneri čak i u radni odnos na neodređeno vreme. Staž im se upisuje do 45 navršenih godina, a doprinosi za PiO se uplaćuju dokle god rade, a onda im se dodaju uz već ostvarenu penziju (za toliko se poveća penzija).
      2.-Tvrdnja pod 4 ti je paušalna, odakle ti znaš da li je ili nije Lazanski nešto polagao. Što se tiče njegovog znanja stranih jezika on je profesor za dobar deo ovih SNS ambasadora.

      1. nema potrebe za tim “ Miroslav Panic“. Imate 67 godina, a starosna penzija je obavezna od 65. Zakon o radu ne predvidja odstupanje. Nikad niste polagali nijedan strani jezik i ne znate ruski. Zato dajete intervjue na srpskom, a okolo po Moskvi natucate engleski….bruka

  4. 5 eura mesecno za 3000 kvadrata? Ili je i to skec, pa se radi o 5 eura po kvadratu

  5. ‘Ajde sto su vucic i svi njegovi causi sirovi, bez duha, ali i da su apsolutno i bez pameti pokazuju i neshvatanjem, pa sad cak i „demantovanjem“, satire, sala u viceva.
    A tek zakljucak ovog jadnika od “ „ambasadora“ u Moskvi da je uvredjena u Jermenija jer o grejanju ambasade brine sluzbenik ambasade Jermenin! Apsolutno dno. Ma kakvo dno – podzemlje!

  6. Kod Momirović se isključivo igra monopol! Zato nek’ se namesti za još jedne trule kobile.

  7. Zasto nikada ne ismevas svoga strica Nikolu Ljubicica velikog komunistu kakav si i ti. I on je kao i ti ismevao ljude,jedina razlika je sto ti kao on ne mozes da hapsis,a tako bi rado!

    1. Zato što se mrtvi ne ismevaju, zato što nije paćenik, pa ne mrzi, zato što je pametan i ima duha, ne bi da hapsi. Rešite se zla u sebi, svanuće vam.

    2. E zaboravio si da isprozivas Gojka Djilasa on je sad hit kod vas botova.

  8. Jooooj, Srbijo, pre vise od sto godina, nedovoljno skolovano Srblje znade da Aleksandar Obrenovic, kao srpski vodj, nije bio stvarno slep covek nego, slepac kod zdravih ociju.
    Pre stotinu godina, isti taj Srbin znao je i da Domanovic kroz razmisljanje obicnog srpskog vola projektuje razmisljanje obicnog srpskog seljaka.
    Domanovice, Nusice, Sterije… bogu hvala, imamo i Danas, ali mislecih Srbalja, ocigledno, nemamo vise dovoljno.
    Ducici i Andrici nam behu ambasadori, a sad spadosmo na lazanske i djurice i ostale vuciceve uveoce…
    Nekada imadosmo crne ruke a sada imamo ruzicaste fleke…
    Imadosmo i Jefimije i Simonide a sada nam decu radjaju fahrete i zuhre…
    Nekada u Srbiji imadosmo Srbe, a danas samo poturice…
    Placi, Srbijo mati, jer vise ne radjas decu.
    Sad ih radjaju cece, cuce, cice…
    A kakve majke, takva i deca!

  9. Lizanski shvatio skeč, ali ga ipak demnatuje. Za svaki slučaj, zlu ne trebalo.

  10. Zasto su kablovski operateri. ( kao KDS I mnogi ,nisu smanjili pretplatu,a povecace RTS ,koju godinama ne gledam?) UKINULI N1 ,NOVA S itd,itd .
    Zasto NAJBOLJI,NAJACI,NAJISTINOLJUBIVIJI za skoro. deceniju svoje STRAHOVLADE ,NE SME DA IZADJE NA CRTU NI SA KIM?
    A pre vladavine ,SEDEO JE!
    Zasto nema okruglog stola najumnijih LEKARA U DEBATI SA VUCICEVIM KRIZNIM STABOM?
    Lazanski,niste u MOSKVI DA KOMENTARISETE PLJIZ .
    Moze komentar za koferce,tapsaca ,i malo o vasem liku i delu.?

  11. „Bolje ćutati i biti smatran za budalu, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.“

  12. Dok nije stigao demanti za struju i grejanje mislio sam da je izmišljeno i smejao sam se odličnoj formi. Nakon demantija i potrebe da se demantuje sam se zamislio. XD

  13. Plakala sam od smeha gledajući emisiju.Omiljeni gosti u PLJIŽu su mi Aleksandar Karađorđević,Lazanski i Maja Gojković.Pozdrav za najduhovitije ljude u Srbij.

  14. A zaso se ovi i aktuelne vlasti toliko brinu za emisije Kesica i Micka kad to i onako niko negleda po njihovim tvrdnjama.

  15. Ruska Federacija je izabrala ambasadora Srbije u Moskvi.General Vasiljevic je otvoreno izjavio u jednoj debatnoj emisiji
    gde je u cestvovao i Lazanski da je on covek udbe i kos-a.A sto se tice dipolomatije totalni promasaj.Sve normalne drzave u Moskvi ,Vasingtonu,
    i Pekingu imaju karijerne diplomate .A Srbija…

    1. Možda tako to Mora da bude, ali Kesic nije kritičar svake društvene devijacija nego ima jasne odrednice koga pozivati a koga ne. Nekih 24 stana jesu dobra tema za pozivanje vlasnika tih stanova (sa čim se 100 % slažem) a nečijih 35 stanova nisu tema za pozivanje vlasnika (što mi 100 % smeta) nego su tema za pozivanje onih koji prozivaju vlasnika. Po meni to je autogol Krsica i razbijanje one očekivane reakcije na devijacije u društvu koja se obično zove: ni po babi ni po stričevima.

  16. Bravo Micko!!!!! Da li he moguce da je Lazanskuctoliko glup!!!!!!! Ove sa Pinka necu da pominjem, nisu vredni reci.

  17. Ovo samo pokazuje na kom su nivou ,kulturoloskom ,nove diplomate, glumacki izrazaj je pogodio cilj, sudeci po reakciji, bravo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.