Kad učenik odbrusi profesoru „Ti ćeš da mi kažeš“: Verbalno nasilje učenika nad nastavnicima svakodnevna pojava u školama

Ostavite komentar


  1. Ovaj članak je izuzetan i sadržajan. Budućnost obećava. Moj zaključak je sledeći: svako čudo za tri dana, pomaka neće biti.

  2. E Srbijanci
    I kako beše ono što nekad naše bejaše?
    Koja su tri najpopularnija zanimanja po palankama i selendrama počivšeg Turskog vilajeta bila?
    Neću da ih nabrajam pošto verujem da i sami znate a drugo da ne pomislite ,kako sam popio svu pamet Sveta kupivši diplomu na Univerzitetu „Božidar Adžija“
    I šta sad? Vi kao šatro Miko i dalje živite u ubedjenju da i dalje vlada pomama za istim zanimanjima?
    E ako se i dalje držite istog ubedjenja,grešite i to grdno!
    Vas je pregazilo vreme a da niste svesni u kojoj Zemlji živite i u kakvim okolnostima i post traumama Crvene bande,žutih i Nebesko plavih!
    Danas vam je Lepi moji na glasu biti:
    Predsednik skupštine ne stanara jer njih niko ne šljivi ni za ič već opštine tipa Palilula koji može da vam uz odgovarajuću monetarnu satisfakciju završi neki gorući problem koji vas muči,zatim notaroš kao drugo,tehnički obradi materijal koji ste utanačili sPredsednikom opštine i treći ako se ne daj Bože nadjete u neobranom groždju ili nekom bedaku bilo koje vrste pandur na lokalu ili još bolje iz stanice policije!!!
    I na kraju ako vratimo film unazad:
    Raspad/razbijanje Jugoslavije,sankcije,embargo,bombardovanje i začin u vidu našeg mentaliteta i još štošta pride,ovo i ovakvo stanje ne samo po školama je na našu žalost-Normalno !!!

  3. Nastavnicima dati status SLUZBENOG LICA: PRAVILA SE STRIKTNO POSTUJU. Ovo staviti do znanja roditeljima na prvom sastanku. U slucaju da dodje do narusavanja pravila na oglasnu tablu u skoli staviti: ko je narusio pravilo sa imenom i prezimenom i kaznom. NEMA IZUZETAKA. Milim da je VEOMA VASPITNO nauciti decu u samom startu da zivot nije zabava nego igranje po pravilima

  4. Gde su ta profesorska udruženja da podrža kolege,što ne odu kod ministra da se žale na svoj položaj?Ne,tu se plaše,nego kukaju po novinama.Izvinite,ali Vi ste dobrim delom krivi za to što vam se dešava

  5. Ja stvarno ne znam šta se iščuđavate. Pa to su evropske vrednosti kojima težimo kao društvo.

  6. Обавезно наставницима дати статус службеног лица, у супротном биће све горе и горе почеће и да нас бију у учионицама.

  7. Svaka čast novinarki Vesni Andrić na tome što posvećeno i prilježno prati prosvetu na svim nivoima obrazovanja i što nas detaljno informiše.

  8. Samo treba da gledaju skupštinu i ponašanje predsednika skupštine a ništa nije boji i predsednik države sa omalovažavanjem novinara

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.