„Kada ćutiš i čekaš, pustiš ih da žive u svojim lažima i teorijama zavere – i na kraju istina pobedi“: Boško Ničić o osnivanju preduzeća „FSS stadioni d.o.o.

Ostavite komentar


  1. Tri stadiona održavaće 60-80 ljudi, naravno partijski podobni. Pa i njih mora neko da plaća. Građani naravno. Jedan engleski Arsenal nema ni 10 zaposlenih . E Boško, Boško pa to je katastrofa

  2. Znaci ovo preduzece za odrzavanje stadiona ce sef sekte da da STRANCIMA NA UPRAVLJANJE, kako je vise puta najavljivao?!

  3. Od udrizenja, pokreta, preko G-17, raznih koalicija pa sad SNS…. Bosko „nece“ da stane…

  4. Od kojih para napravljen država dala to je narodni novac. FSS da održava odakle pa donacija države opet pare naroda. Gledajte. Kako jeste ne igra reci

  5. Још се јављаш Бошко звани прелетач,боље би ти било да ћутиш срамотом ако знаш шта је то.

  6. Građane Zaječara nije koštao jer Ničiću je gradski budžet = građani Zaječara. Kao da mi iz Zaječara ne dajemo pare u republičku kasu koja je ovo platila. Kakav stručnjak.

  7. Mladi i školovani ! Bojim se da ne bude da je bilo više koristi od onih ovaca koje su pasle livadu na kojoj je niklo betonsko čudo.

  8. Dolaskom ovog čoveka na vlast grad Zaječar je za nepunih 10 godina sa populacijom od 45000 stanovnika pao na 14000 stanovnika. BRAVO MAJSTORE!

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.