"Kada ćutiš i čekaš, pustiš ih da žive u svojim lažima i teorijama zavere - i na kraju istina pobedi": Boško Ničić o osnivanju preduzeća „FSS stadioni d.o.o. 1

Povodom vesti da je Fudbalski savez Srbije doneo odluku o osnivanju preduzeća „FSS stadioni d.o.o“, koje će se baviti upravljanjem novim fudbalskim objektima koji su izgrađeni u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, gradonačelnik Zajećara, Boško Ničić, oglasio se tradicionalno, putem društvene mreže Fejsbuk „da kada ćutiš i čekaš, pustiš ih da žive u svojim lažima i teorijama zavere – i na kraju istina pobedi“.

Prema njegovim rečima, dve godine priče, lažova iz tzv. “Zaječarske opozicije” o tome kako će novi, velelepni, fudbalski stadion, koji građane Zaječara nije koštao ni jedan dinar, biti “bure bez dna” koji će zbog održavanja “pojesti” gradski budžet u danu su pale u vodu.

„Sve troškove održavanja (zaposlene, struju, vodu, grejanje, bukvalno sve…) preuzima preduzeće koje je osnovao FSS koji će i snositi sve troškove. A sve poslove će odrađivati ljudi, uglavnom mladi, školovani, građani Zaječara. Njih više od 60-80 direktno i još mnogo njih indirektno kroz uslužne delatnosti. Toliko o tome da je umesto livade, na kojoj su pasle ovce i igrali se psi lutalice, niklo betonsko čudo koje nam nije trebalo“, napisao je Ničić.

Dodaje, da o „indirektnoj koristi koja će se tek videti, razvojem svih drugih projekata oko ovog velelepnog zdanja, tek ćemo govoriti u narednim godinama“.

„Živi bili pa videli. Srbija ne sme da stane“, poručio je Ničić na Fejsbuku.

Podsećamo, u utorak 31. oktobra, Fudbalski savez Srbije doneo je danas odluku o osnivanju preduzeća „FSS stadioni d.o.o“, koje će se baviti upravljanjem novim fudbalskim objektima koji su izgrađeni u Leskovcu, Zaječaru i Loznici.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari