Vesićev donator uvredama novinara brani svoj „poklon Gradu“

Ostavite komentar


  1. Sreca pa ti kradljivci vise nisu na vlasti – Sapic, Mali, Vesic, Goran Knezevic, Zorana Mihajlovic, Marijan Risticevic, dr Jelena Trivan, Nebojsa Krstic, Buljosevic, Dinkic, Vuk Draskovic, Palma, Krkobabic, Dacic, Ceda Jovanovic….

  2. slika govori vise od reci- fin neki covek, gospodin, dobrotvor, blago nama narode sa ovakvom elitom.

  3. Taj zna jer je u dilu sa vesicem i bankama i izvrsiteljima gde pljackaju narod mimo suda i sl pa mu lako da daje malo marze onima koji mu sipaju milione u dzepove ….

  4. Imaces ti,brale posla i posla,kad narod bude sudio ovim lopovima na vlasti.Ti pricas o bivsoj vlasti,pa ovi sadasnji su ojadili postenog seljaka i radnika….

  5. Još jedan panjoglavi doktor nauka koji ne zna kako se zove fakultet na kome je doktorirao. Sve stručnjak do stručnjaka. Jedino me čudi kako čovek sa ovolikom glavom može da bude bez obraza.

  6. Vučićeva kontroverzna advokatska starleta, koja sa ogromnim sumnjivim finansijskim kapitalom stečenim poslednjih desetak godina, bahati po ovoj državi izazivajući gnev poštenog sveta. Sa suprugom koja je dobila ekskluzivno pravo da otvori notarsku kancelariju, sve beneficije koje ovaj sistem omogućava – imaju, te se javno, zdušno i sa neprikrivenom strašću i novčanim prilozima, zahvaljuju onome ko im je omogućio svilu i kadifu. Za očekivati je da u nekoj narednoj raspodeli vlasti ovakav tajkun bude smešten na mesto koje mu pripada a stečenom kapitalu preispitano poreklo.

  7. Pored ovakvog čoveka i Djilas mi je simpatičan. Kakav lik, gde su samo ti bili pre ovih novokomponovanih radikala?

  8. Braaavo advokatu, Braavo majstore. Ala si im rekao. Samo nisam video u tekstu koji ti je broj članse karte SNS.

  9. Jedini krivac za ovakav polozaj Kosmeta i srba u njemu od 2012 god .je, lazni svemocnik i krsilac ustava Srbije Aleksandar Vucic.9 godina Vucic radi narodu iza ledja i to svaki da dolazi tom istom narodu na naplatu ,a Vucic besomucno laze .

  10. Fini neki gospodin nije mi jasno kad je tako dobar sto nije donirao pomoc za nezbrinutu decu ili lecenje iste jbg pa tu nema kontra usluge hehe

  11. Pitajte čovekolikog advokata koliko je novca uzeo za višegodišnje zastupanje EPSa u postupcima izvršenja. EPS nema pravnike?

  12. Kome ste vi sta advokati pomogli i poklonili prvi put cujem, jos kobajagi i drzavi .. retko dobar covek

  13. Alekaić žena izvršitelj, sudija notar, i sasvim slučajno naomraženiji lik u Novom Sadu kod kolega. Bivši DS gradonačelnik mu nameštao tezge a ovaj sadašnji čija se majka isto tako prezivala pre udaje nastavio.

  14. Gospodine Aleksicu,stara Srpska poslovica kaze „nicija nije gorela do zore“,pa tako nece ni ova vlast biti vecna!Onda ce na red doci racuni za naplatu,i sve bahatosti,pretnje koje ste uputili onima koji govore istinu u vezi vas!

  15. Nadam se jednog dana da ce svi ovi sto su ispod kamen izasli da odgovoraju za sve, po zakonu.
    Ne da se nadam, žarko želim to inače smo ugasili. Sve opljačkane pare se moraju vratiti, sve uvrede i pretnje sankcionisati

  16. Poznato je da ugao gledanja kameleona ide i do 180 stepeni pa i preko. Ugao gledanja ovog „kameleona“, nažalost advokata nije veci od 0 stepeni.

  17. Blago nama Beograđanima kad advokat iz NOVOG SADA smatra svojom „obavezom da pomogne“ tako „što Gradu Beogradu iznajmi i ustupi nešto“. Svaka čast, g.advokatu, ili vas je Grad Beograd nečim mnogo zadužio, pa vraćate uslugu, ili imate neobično veliko srce. A i mora da ste rešili sve probleme u Novom Sadu, pa ste prešli na Beograd…

  18. 200 advokata u kancelariji? Na sajtu mu piše da ima preko 300, a kad se prebroje imena i prezimena, dobije se broj od 29, računajući i njega.
    Momčila Perišića je mogao videti samo na slici i televiziji, obzirom da je Perišićev branilac u Hagu bio Novak Lukić. Ovaj je eventualno mogao Lukiću da nosi torbu i donosi kafu.
    I mogao bi da objasni, obzirom da pominje svoju ženu, ko ju je postavio poslednjeg dana 2009. godine na mesto pomoćnika direktora „Vojvodinašuma“.

  19. Isti taj Nemanja Aleksić kojeg ne poznajete privatno…a pljujete čisto da bi nešto napisali…kupuje inkubatore za nedonoščiće…hrani gladnu decu…besplatno brani svaku sirotinju koja mu se obrati…stipendita studente u koje vidi potencijal a nisu u mogućnosti da se školuju…ali ne napravi konferenciju za štampu i priča o tome…već to čini ljudski i od srca…prvo ga upoznajte privatno pa onda lajte

  20. Ovaj sa konjskom glavom i njemu slični su toliko iziritirali narod svojom bahatošću i bezobrazlukom, da ne znam postoji li neki kamen ispod koga će da se sakriju kada ovi padnu.

  21. Vesićev donator uvredama novinara brani svoj „poklon Gradu“- pročitajte još jedared naslov članka pa razmislite, ne bi li trebalo napisati: „Vesićev donator vređanjem novinara brani svoj „poklon Gradu“

  22. Izuzetno odvratan covek, kao i velika vecina koja oseti tzv. moc, misli da nece nikad proci, da nece biti bolesti i da ga nece stici prirodna ravnoteza…

  23. Ah sta reci za advokata koji Vesica brani? Ukucajte pa vidite kojom ocenom mu je ocenjen rad njegove kancelarije…A advokat koji eto slucajno dobija da zastupa javna preduzeca, ne vredi komentarisati…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.